måndag 30 mars 2009

Ny vecka nya tag och deppigt väder..

Idag e det juh verkligen sååååå tråkigt väder!!! E man inte trött så blir man! hehe :) Dessutom har både Emelie, Amanda och jag blivit förkylda.. suck.. Hatar o va förkyld.. Amanda e på bättringsvägen..så hon gick på dagis idag.. ingen feber o så.. emelie har feber av o till.. hoppas d går över snabbt vill juh ha mitt smyckesparty på onsdag!!!! Längtar såååååååååååå!!! Vi blir en hel del! så kul!!
Låt d bli vår o fint väder nu!!!! O låt d bli Juni.. jag vill bara härifrån så jag slipper se allt skit!!! Jag ska börja leta upp lådor nu så jag kan börja packa så smått.. D e juh ändå en hel del som ska med! Mycke smått som man kan packa redan nu... O en hel del av barnens leksaker kan jag oxå packa.. dom har juh MASSOR!!!
Alla säger till mig att det e så tråkigt att detta händer.. men faktum är att jag tycker inte det.. Jag tycker det ska bli skönt.. låter jättekallt, men det e inte många som vet allt som hänt under åren... O jag känner att kan man inte lite 100% på sin partner så vad e det då för förhållande??

Shit om 2 veckor är det påsk! Kan inte fatta det! Det va inte längesen det va påsk sist juh! hehe :) På onsdag ska dom ha påskfest på dagis! Så Amanda ska va utklädd till påskkärring! hehe :)

Usch insåg nu att mina panodil e slut... det betyder att det måste bli en runda till apoteket idag.. det finns väl inget värre än att lägga sig på kvällen med feber o inte ha nått för det??

Jag får nog lägga mig på soffan o ladda för det! haha :)

Ha dte bra gott folk!

söndag 29 mars 2009

Dagen på jobb igår gick jättebra! Det va verkligen super att jobba!! Så skönt! Men sen när jag kom hem så va dte juh inte likakul längre.. Emelie va trött o sur.. o så va hennes pappa med.. suck.. Jag skulle ut o äta så jag tog med henne.. känd epå henne att hon hade feber så jag gav henne en alvedon.. o sen va hon så go hela kvällen..

Idag har hon oxå feber.. o nu ska jag gå o jobba igen.. känns inget vidare.. vill va hemma med min lilla sjukling!

Iallfall.. älskar mina flickor sååååååå enormt mycke!!!!!! Ni e allt för mig!!!

fredag 27 mars 2009

Haha jag skrev juh igår at jag inte skulle göra nått på em! Jovisst va! hehe :)
Vi va iallfall hos läkaren först. Vi va ganska tidiga så vi fick komma in tidigare oxå! Skönt! Började med o väga Amanda. Och hon hade gått upp jättefint trotts diareer! Så nu väger hon 10880!! Stora damen! Hon hade alltså gått upp 400g på en månad! Så det va superbra! Men läkaren ville ändå ta ett glutenprov. Han trode inte riktigt att det va det..men han ville ta dte för säkerhetsskull... Han tror mer på det här småbarnsdiaree... då har dom bara diaree utan nån somhelst anledning.. jaja.. får väl leva med det då! haha :)

Sen pratade jag med mamma, och hon va i HBG och frågade om vi skulle mötas på Ikea! Japp självklart!! hehe :) Vi sprang inom Lindex oxå, köpte 3 bodysar till Amanda.. alla hennes börjar bli för små!! Hon e juh stora tjejen nu! jag köpte storlek 92!! och tro det eller ej men dom passade!!! Jag trodde det skulle va jättestort till henne men nejdå! Det passade så fint!!
Sen sprang vi in på Ikea och köpte ny klädsel till min soffa som jag ska ha när vi flyttat! E mörkgrå klädsel! Jättefint! Sen körde vi hem igen! Och lagade mat och mös!

Idag e det fredag! Skönt!! hehe :)
Amanda får va hemma från dagis! Hon ska juh till tandläkaren halv tio så det e inte lönt att gå så kort tid!Hon ska bara på återbösek efter att ha slått i tanden för en månad sen.. dom ska bara kolla så den sitter fast ordentligt igen.. Sen kommer juh Sebbe och Tilda hit idag! Det brukar va en av Amandas stora höjdpunkter! hehe :)
Imorron ska jag börja jobba!!! Gud va skönt det ska bli! Mellan 11 och 18!! O likadant på söndag!!

Emelie vaknade klockan 6 idag!! Inte så speciellt kul när man ine behövde gå upp tidigt.. suck.. Men men.. what to do? Det e bara att gå upp... näe d va allt för denna gången!

torsdag 26 mars 2009

Torsdag!

Igår kom mamma hit o passade töserna när jag va på möte med jobbet! Det varade ungefär 2 timmar... Sen åkte vi in till HBG och träffade Madde, Sofia och Josefin! Så mysigt!!! Det va så längesen vi träffades!! Vi gick först en runda på gågatan, Madde skulle på kalas och behövde en present.. men vi hittade inget i stan så vi tog en runda till Familia oxå. Gud va tråkigt där e o gå.. inte alls lika kul som på väla! haha :)
Jag sprang inom på City gross och handlade lite.. och sen begav vi oss hem. Vi va inte hemma förrän vid sju idag med! haha :) I tisdags va vi hos Mona till klockan va över sju! Långa dagar nu! hehe :)

Idag ska Amanda till läkaren igen! Nya glutenprover ska tas! Annars händer det inte så speciellt mycke idag! Det e superfint väder så det blir väl en runda ut idag med! Amanda ska va hos läkaren halv två sen har vi juh har vi juh hela eftermiddan o va ute på! :)

onsdag 25 mars 2009

ohhhhhhhhhh

Tänk om folk som inte vet hälften av allt bara kunda sluta lägga näsan i blöt!!!

tisdag 24 mars 2009

Tråkigt

Så nu känner jag att jag kan skriva allt här.

Så här ligger det till... jag o Micke ska skiljas! Det e jag som tagit beslutet. Det e ganska många saker som fått mig vilja härifrån.. En hel del har med mickes ex att göra.. hon kommer med en jävla massa anklgelser mot mig.. och har gjort så i flera år. Och Micke har aldrig sagt emot henne! Och när han inte säger emot henne så känns det som om han tror samma sak som hon säger.. Det är en del av det hela.. sen är det mycke mycke mer som ligger i bagaget... men det vill jag inte ta här.. Jag har iallfall fått en ölägenhet som jag o töserna flyttar till den 1a juni.

Sen har man juh en del kompisar som man har pratat med! Och dom flesta är supergoa o vill mig bara väl o vill bara lyssna på mitt ältande.. Tack så jättemycke till er! Jag älskar er av hela mitt hjärta! Men sen finns det då en! Som bara totalt utnyttjar en! Hon ville bara lyssna! Men allt jag sa till henne har tydligen gått vidare till micke! Tack så mycke Marika! Du är verkligen en vän! Eller inte... men nu vet jag juh det.. inte ett ord dit mer..

Har aldrig kännt mig så besviken på en kompis! Fyfan!! O din fina kommentar när vi pratarde sist på msn.. " vill du prata" Men näe jag hade redan börjat misstänka att saker går till Micke.. o nästa kommentar blev " oki bara du inte håller allt inom dig" näe.. det ska jag inte men jag ska såfan iheller prata med dig!!! Klart du ville det, så du sen kund egå till micke! Vad fan fick du ut av det????

Ja nu ska jag ta Amanda till dagis sen ska jag prata med en av min RIKTIGA vänner!!!

Jag vet inte om någon av Mickes släktingar läser här. Men om ni gör det, så hoppas jag verkligen att vi fortfarande kan hålla kontakten. Jag har absolut inget otalt med er! Och jag hoppas att vi kan träffas när ni kommer ner och så.

Ja, det va det om vad som händer här i mitt liv.. inte så uppmuntrande.. men så e det...

fredag 20 mars 2009

Det va visst ett tag sen jag skrev nu.. känner inte för o skriva.. det händer inte så mycke kul just nu.. bara negativt allting.. Men men.. så e det.. och allt negativt kan bli positivt!

Jag försöker hålla mig sysselsatt så man slipper tänka så mycke.. Tack till mamma och mina kompisar som alltid ställer upp! Älskar er!!

Idag kom Lina(babyland) hit o hälsade på! hon och lilla Elly(som börjar blir stor förresten..) tog tåget hit idag! Vi träffas inte så ofta längre! Men vi pratar desstu mer i telefon!! Det va verkligen superkul och så mysigt att ni kom! Amanda ville åka tåget hem med dom! hehe :)

Idag hittade jag Emelie's första tand!!!Äntligen!! Jag trode nästan att hon skulle förbli tandlös! men ack det kom en tillslut!! Antagligen därför hon vaknat ett par nätter nu... Gav henne en alvedon ikväll innan hon gick o la sig.. får hoppas hon får sova hela natten nu!

Sitter o tittar på Lets dance nu! Jag tycker att Magnus eller Morgan ska vinna!!!

söndag 15 mars 2009

Slösöndag..

Jag ligger bara i soffan o ser på Mamma Mia! Helt underbar film!!
Micke tog sina barn o gick ut.. antar att dom åkt till Linda.. men vad vet jag... det e ungefär så mycke vi pratar här hemma.. suck.. Jag blir så trött.. Det e precis det här jag försöker förklara för honom.. Hon e mer eller mindre med i allt vi gör! Jag ger mig fan på att hon vet precis allt som händer här hemma.. och det e det jag e sååååååå JÄVLA trött på! Men det e visst väldigt svårt att förstå...

Ikväll ska Mona ha sminkpary tror jag det va.. Hade inte tänkt att gå först, men varför inte.. jag kan likabra va där..

Om 2 veckor ska jag börja jobba.. ska faktiskt bli skönt att komma hemifrån.. ska juh bara jobba 6 timmar på lördag o söndag.. men som sagt det ska bli skönt! Får väl se hur det blir med barnen.. Men jag vet att det finns folk som ställer upp om du vill ha det på det sättet!

lördag 14 mars 2009

lördag!




Amanda sov hos mormor mellan torsdag och fredag. Och på förmiddan så pratade jag med Wenche, och bestämde att träffas på em. Jag åkte med Micke till Höganäs som skulle hämta Sebbe och Tilda. Sen gick jag o töserna til Wenche. Mari va oxå där med Charlie och Emeli. Så det va ett halvtdagis där! haha:) Barnen åt lite köttbullar och makaroner och vi satt och snackade en massa! De va superkul o träffa dom! Sen tog jag och töserna bussen hem. Det blev sen middag med fiskpinnar och mos! Gottgott!




Idag va jag och Amanda uppe på träningsakademin och passade barn. D va bara 2 st idag så det va väldigt lugnt! :) Skönt i bland! hehe:) Emelie somnade precis innan vi skulle åka så hon fick stanna hemma.. Sebbe skulle visst inte träna idag...


Nu e det bara hockey här hemma.. suck.. bland det tråkigaste jag vet... men men...


Kvällens middag blir lasagnette! haha :) vilken lördagsmat! haha :) Men e man många så blir det bara nått sånt! Ikväll är det iallafall schlagerfestivalen!!! haha :) Jag va visst helt ute och cyklade igår när jag skrev här.. haha :) jaja som det kan bli! Jag har köpt hem lösgodis! Det e juh ett måste! haha :) Fast jag ångrar att jag inte köpte chips.. e riktigt sugen på det! haha :)




Oh jag e så sugen på att resa! Vill verkligen åka utomlands! Jag e så van sen mitt liv innan att alltid komma utomlands iallfall en gång om året! Nu har jag inte vatt utomlands sen 04!! Ja om man inte räknar med Danmark och oslo.. men jag menar en solsemester! Sist va när jag och Sandra va i Turkiet! Så underbart! Dit skulle jag vilja åka igen.. Side e verkligen jättefint!Och det hade vatt så kul o åka med barnen! Men sen skulle jag vilja åka till Grekland oxå..har aldigt varit där.. Kroatien oxå.. men jag ha fått höra att Kroatien inte e nått när man har småbarn.. hmm.. fast det beror väl på var man åker..




Jaja.. näe nu ska jag ta och göra nått vettigt! :)


Ha dte gött!


fredag 13 mars 2009

Oki.. insett att jag va helt ute o cyklade i morse när jag skrev.. klart d e melodifestivalen imorron! haha :) Skulle bara se så ni va vakna alla! haha :)

Fredag..

helg igen! Ikväll e det schlagerfestivalen.. jaja.. alltid nått.. jag säger samma sak varje år.. nästa år ska jag INTE se det! Men sen sitter jag där ändå.. suck.. Bara inte Caroline af Ugglas vinner.. jag klarar inte av henne..

Igår åkte vi till mamma, hon skulle passa Ebba.Och Amanda har så roligt med Ebba, så tänkte att vi åker dit så dom kan leka.. men Ebba blev sjuk.. kräktes på natten.. så det får bli en annan dag... Sen börjarde att snöa!!! Kom igen nu! Väck med snön fram med våren!!!
Amanda stannade hos mormor inatt.. så Micke får hämta hem henne när han hämtar Sebbe o Tilda..

Ja.. denna helgen händer det nog inte så mycke.. inte som jag har planerat iallfall..rättså skönt!
Om 2 veckor börjar jag o jobba igen! Helgerna bara i o för sig.. men det ska vbli skönt att komma hemifrån lite...

Näe nu ska jag ta och göra nått.. eller bara slappa i soffan.. vi får väl se vad det blir! haha :)

onsdag 11 mars 2009

Onsdag o Greys Anatomy!!!

Oh ja! Idag e det MIN tv dag!!! Greys missar man INTE!!!!

Idag e det så fint väder! När töserna vaknar ska jag minsann ta på oss och ta en riktigt låååång prommenad! Kanske en runda till hembygdsparken! Det e så fint där! Men Amanda e juh inte så glad för djuren direkt.. hon e mest rädd för dom! haha :) Men hon tycker det e kul o leka där! Får väl se var jag hamnar! hehe :)

Här hemma ser ut som ett bombnedslag... ohhh ge mig styrka! jag e så trött på att städa städa o städa... Det ska bli ganska skönt att börja jobba helgerna! Komma hemifrån ett tag.. jobbar juh på träningsakademin oxå, men det e juh inte riktigt samma sak.. hehe :) Där har jag juh barnen med mig...
Från o med måndag kan man börja söka till skolan!!! Snälla ni håll alla tummar ni har för att jag kommer in!! Vill komma vidare nu! Vill göra nått kul!!!

Näe som sagt.. nu ska jag ta tag i mitt liv! Ha det bra gott folk!

söndag 8 mars 2009

Rabdido party!

Idag hade jag Rabdido party! Superkul! Vi blev inte så många... Johanna kom med Julia och Lovisa, Annika kom med Alice och Elias, Sofie kom med Linus och så det va juh jag! haha :) Inte så många men ändå! Det blev en massa barn iallafall!
Jag handlade en del! Men mamma skulle köpa till Emelie i födelsedagspresent! haha :) Gäller att va ute i god tid! hehe:) Köpte lite större storlek! Jag fick dessutom 2 hemlia plagg! Ett för att jag va värdinna och ett för att det handlades över en viss summa! Gött! Så det va perfekt ett till Amanda och ett till Emelie!
Bjöd på kladdkaka efteråt! Mycke gott! hehe :) Men den va hanska inte så kladdig, men den va väldigt god! hehe :)

Nu sitter jag och ser på Wipeout! vilket program! hehe:) Heltokigt! Men jag e oxå lite tokig så jag glor på! hehe :)

Ha det gött gott folk!

lördag 7 mars 2009

Smyckesparty!!


Nu ska jag äntligen ha smyckesparty! Den 1a april klockan 19!!

D e där jag köpte mitt halsband med barnens namn på! Om det är nån som vill komma så är det bara att säga till! Ni e så välkomna! Det e självklart inget köptvång! Men priserna är väldigt väldigt bra! haha :)