torsdag 30 juli 2009

Nervös

Imorron ska vi lämna den gamla lägenheten. O jag e väldigt väldigt nervös att den inte ska gå igenom slutbesikningen... jag vet inte varför e bara väldigt nervös...

Håll alla tummar ni har! Klockan 8 imorron e det iallfall! Så det e till o gå upp tidigt! :(

Oh på måndag ska Marre, Lina och jag till Bakken!!! Gud va det ska bli kul!!! Hoppas verkligen att det blir OK väder så vi kan åka! Vi bestämde vid 10 på knutpunkten!! Barnen ska va hos mormor! Så jag får åka ensam för engångsskull! Ska bli skönt, men samtidigt har jag dåligt samvete för att jag åker iväg på nått som dom kan följa med på.. men men.. nu ska jag göra det! D e inget o ha dåligt samvete för väl?

Oh nu vill jag bara att klockan ska va typ 9 imorron så det e över... o hoppas så att det går bra! Nu ska jag försöka sova.. ha det bra alla!

tisdag 28 juli 2009

När ska saker o till vända? När ska nått kul hända? O då menar jag inte för en dag eller så.. utan ett längre tag..

Nu skulle vi städa den gamla lägenheten imorron.. men näe.. då ska han jobba... OHHHHHHHHH.. jag va där idag..det e en hel del som måste göras!!! Det ska spaklas o det ska målas... Men näe det ordnar sig. Ohhh jag blir så trött... så jävla trött på ALLT! Jag vill bara få det fixat så jag blir av med den lägenheten... FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN

Men han får ta hand om det nu. Jag skiter i vilket. Det som inte är godkänt på fredag får han betala. Jag skiter i det nu... han har lovat o lovat o lovat.. o jag vägrar göra allt... Jag har redan gjort det mesta, så det e inte mer än rätt att han gör resten.

FAN

söndag 26 juli 2009

Ajaj tanden mamma...

Amanda klagar på sin onda tand hela dagarna.. idag har hon vatt riktigt lessen.. o den e riktigt lös fortfarande... jag får ringa tandläkaren imorron o höra om hon kan få komma igen... synd om henne o ha ont...

Jag hoppas att jag inte har skrivit att det e någons fel att tanden e lös. För det har jag aldrig menat iallafall.. det va självklat en olyckshändelse o inget annat. Hon har slagit i precis samma tand innan.. därför e den nog lite känslig.. o nu e det troligen bruten... O jag lägger absolut ingen skuld på något för detta. Vill bara klarlägga det. Jag kan mycke väl ha skrivit nått dumt, men det har jag inte menat o ber i såfall om ursäkt för det...

Däremopt finns det annat jag INTE ber om ursäkt för... men det e en annan historia.. men alla kan juh följa det hela på facebook, eftersom han tydligen tycker att det e ett ställe att lösa saker på... men men... Jag e bara så trött,... Jag försöker att inte bry mig.. jag försöker att bara låta hans ord kölja över mig o försvinna.. men varje gång varje gång så sårar han, o det vet han.. och varje gång så slår han ner mig.. o det vet han det med...
Idag har jag vatt jävla råtta, pissråtta.. råttan Enblom har jag hetat... För att jag inte har tid att prata med honom så ska jag dra åt helvete.. Han e inne på min bank.. visst han har lösen o jag kan byta.. men jag kan juh tycka att han ska lämna mina saker ifred... Jag ska lämna honom ifred, men han får visst skriva hur mycke han vill.. men hallå.. hur barnsligt är inte detta??!!??!
Jag har aldrig sagt att jag ska ta barnen ifrån honom ALDRIG har jag sagt det! O kommer aldrig att göra! Jag vill att mina barn ska ha sin pappa! Jag vill inget annat! O det e det många som kan intyga!!!

Amanda satt i mitt kn´ä ikväll när Emelie hade lagt sig, så vände hon sig om o sa "Mamma jag älskar dig" hela mitt hjärta blev så varmt!!!! Jag älskar dom barnen så mycke!!! Amanda o Emelie e mitt allt!!! Utan dom hade jag vatt noll och ingenting!!! Hade det inte vatt för dom, hade jag inte gått upp på morronen...

Imorron e en ny dag! Nånstans ska jag leta upp styrka och gå upp och ringa tandläkaren.. åka med Amanda dit om jag får en tid.. o sen bara spendera tid med mina barn.

E d kontigt att man e ständigt trött o har ont i huvudet...

lördag 25 juli 2009

Helg!! :)

Jadå va det helg igen! könt, fast egentligen så spelar det juh ingen större roll för min del.. e juh hemma ändå! :)

Igår åkte jag o töserna in till HBG och festivalen.. Vi kom mitt i regnet o åskan.. men vi gömde oss på knutpunkten tillsammans med en MASSA andra!!! Sen kom Madde o hennes töser! O medans vi gick runt på fetivalen så kom solen och det blev väldigt varmt helt plötsligt!!! Vi åg på Darin! Han va väl Ok.. Inte min favorit, men han va helt OK! hehe :) Sen gick vi mot karusellerna.. Amanda, Emelie, Sofia, Jossan och jag åkte det lilla tåget! hehe :) Och sen åkte Sofia och Jossan lilla uppskjutet! :) Och sen hoppade Amanda studsmatta.. Hon va lite skeptisk, men jag höll henne i händerna och det gick jättebra!!! Hon tyckte det va superkul!! Hon va sååå stolt när hon hade klarat det!! Min stora tjej!! Jossan och Sofia hoppade oxå! Men sen tog Emelie's tålamod slut.. så vi tog tåget hem! Tack för en superdag Madde!!! Det va jättekul!!! Nu ser jag framemot den 8e!!!!

Idag tog vi den lilla bussen till Maxi. Dom har juh rea där, och Amanda behövde nya regnkläder o gummitövlar.. så tänkte kanske dom hade nått sånt.. men ikke.. Jag köpte ett par gummistövlar där för 199 kr.. tyckte det va dyrt.. men hon behövde verkligen ett par nya.. Sen gick jag bort på ÖoB. Och där hittade jag regnställ för 249kr och gummitövlar för 79!!! Jag köpte dom och gick tillbaka till Maxi med dom andra! haha :) Man får inte va dum! Så nu e Amanda redo för dagis igen! På måndag e det 2 veckor kvar till dom börjar... Kan inte fatta det.. Denna sommaren e snart slut!

Näe nu sover barnen och jag ska mysa med en skål med lösgodis!!! :)

fredag 24 juli 2009

Tävling!!!


Va med o tävla hos Linda på älskade hjärtegryn!! Nu är det mössa med namn o tryck!!! Superfina e dom!!!




torsdag 23 juli 2009

Äventyr!!

Igår va vi verkligen på äventyr!!!

Mamma o jag hade bestämt att åka till Halmstad om det va bra väder. O när vi vaknade va det helt OK väder.. så vi möttes vid stationen i Äholm.. Så tog vi bussen till Laholm (banarbete mellan Äholm o Laholm) o sen vidare med tåg mot Halmstad.. när vi började närma oss så öste det ner... suck.. så vi planerade om!!!GÖTEBORG blev det! haha :) Där kunde vi iallfall gå på universeum om det regna där... Så Göteborg blev det! haha :) Tur jag hade packat ner en massa kex för Emelie blev lite hungrig o rastlös mot slutet!! Men till slut va vi framme! O det regnade lite.. men men.. vi tänkte ta universeum.. men först gick vi o åt på köpcentrum precis vid stationen. Emelie lyckades somna oxå.. sen tog vi spårvagnen mot Liseberg(universeum ligger precis brevid) men när vi kom dit så sken solen.. så vi valde Liseberg istället! Jag köpte ett åkband till mig o några biljetter till Amanda o Emelie!

Amanda somnade så fort vi kom innanför portarna! haha :) Men vi gick rundor o tittade på folk, och mamma spelade lite.. hon SKULLE vinna ett stort choklad... Men det gjorde hon inte.. haha :) Hon vann en nyckelring! :)

O rättsom det va när vi gick där inne så träffar jag på Anders o Madde! hehe :) Så härligt!!! Dom skulle precis åka en karusell med töserna. Så vi gick till en annan barnkarusell.. hästar som bara går runt.. Emelie va ganska rastlös då, så jag tog henne o gick o åkte. O medans vi stod i kö så kom Madde. Så när vi hade åkt, så vaknade Amanda oxå.. o Amanda ville oxå åka såklart. Så Maddes töser o Amanda o jag åkte! :)
Madde hade med sig, Anders(såklart), Bille, Malin, Mikael och Robin oxå. (Rätt namn va?) När dom hade åkt så gick vi till Lisebergsbanan och Madde, Malin, Sofia, Bille ochjag åkte!!! Oh va skojigt det va!!! hehe :) Den e juh såååååå UNDERBAR!!!! Sen gick vi vidare o åkte farfarsbilarna med Amanda.. hon fick åka dom 2 gånger! Hon tyckte dte va superkul!!! Sen va klockan redan över 18.. så vi börjde ta oss utåt.. vi köpte ett diadem med kaninöron på till Amanda.. nån klubba och en nalle till Emelie.. Ja nallen va till Emelie.. inte klubban. hehe :)
Sen tog vi pårvagnen tillbaka, och så fick vi vänta 1 timme på tåget.. men det gjorde inte så mycke vi satte oss o åt. O sen somnade Emelie så gott ivagnen.. O precis när vi satte oss på tåget så började det att ösregna igen! haha :) Vilken tur vi hade!!!!! Så härligt!!! :)

Vi va vid stationen i ängelholm vid 22 tiden.. o sen vva det bara att trava hemåt! Vi hann bara hem o byta blöja på barnen o ge välling sen sov dom... Amanda höll sig vaken hela vägen hem!!! :) Och inte ett gnäll på hela vägen!!! Min duktiga tjej! Emelie va oxå jättejätteduktig!!! Hon blev arg en gång.. men då va hon så övertrött.. annars sa hon inte ett ljud hon heller :)

Ja så det som skulle ha blivit en liten tripp till Halmstad slutade i Göteborg!! Men det va såååå kul!!! Idag e vi ganska trötta! Men tanken är att åka till HBG o träffa babyland i eftermiddag... jag o Madde snackade om RixFm festivalen oxå.. men jag vet inte om jag orkar... får se om det blir bättre väder i helgen.. det har dom juh inte lovat men men.. Annars så sparar jag dom pengarna! haha :)

tisdag 21 juli 2009

tandläkaren

Igår tog vi bussen till Höganäs. Vi gick först o handlade på citygross, och sen gick vi till kakboden o åt frukost... hehe :) Sen gick vi hem till mamma.. dom hade inte kommit hem från GBG ännu.. men vi satte oss o väntade.. hehe :) Amanda somnade i soffan.. o vi 14 tiden kom mamma o Peter hem. Amanda blev jätteglad när mormor kommit hem! Det blev lite bus o sen tog vi på oss o gick till City gross igen! haha :) Handlade lite mat.. vi bestämmde att vi skulle stanna där.. Vi åt grillade revben!! Sååååå gott!! Smaskens!!
Emelie somnade i min famn vid lite över 20.. o sen la jag henne i resesängen som stod i vardagsrummet. O hon sov hur gott som helst!! Fast vi hade TV:n på... hehe :) Amanda hade lite uppekväll! Hon satt o mös hos både mormor o Peter! Hon trivs så bra där!

Natten gick väldigt bra.. Emelie vaknade till 2 gånger, men när hon fick nappen så somnade hon om direkt igen så det va inga problem! Men hon vaknade vid 7 tiden.. usch.. då va man juh inte så pigg men men.. Bytte blöja på henne och sen kröp hon in till mormor o Peter o Amanda.. o mormor o Amanda vaknade juh direkt o kom upp till oss.. hehe :)
Blev en massa mys!

Amanda slog juh i sin tand när hon va DK.. o jag har tyckt att den va väldigt lös, o visade den för mamma.. o hon tyckte oxå den va väldigt lös så jag ringde folktandvården i Höganä o fick en tid till 14.15. När vi kom dit så va Amanda jätteduktig!!! Hon gapade fint så tandläkaren fick titta och känna. Han trode att den va bruten... men han tyckte att vi skulle låta den va en månad, har den inte fastnat tills dess så tar dom bort den... Vi får hoppas att den fastnar.. blir en blå så skulle vi ringa dit igen o få en tid... aja..

Efter tandläkaren så fick Amanda en glass o sen åkte vi bussen hem!
Vi hoppade av på torget o gick till ICA o handlade, o sen gick jag faktiskt på systemet o köpte 2 bacardi breezer!!! Japp det e sant! jag gjorde det! haha :) Har druckit en.. får se om jag sparar den andra till nån annan dag!

Nu ska jag iallfall se på TV o bara finnas till! Hoppas på fint väder imorron så åker vi till Halmstad i så fall!!! :)

lördag 18 juli 2009

Vad ska man säga??!?

Fan vad trött jag blir på allt!!!! Men som vanligt... det e juh mitt fel! Ingen annans!!! Nädå!!
Jag frågade igår om barnen skulle sova hos honom, näe det skulle dom inte!! Nähe.. Men jag tar barnen ifrån honom.. jovisst.. så e det va... nähe.. sen skulle jag lämna dom på dan eftersom jag jobbar varannan helg!! (News flash va??!!) Men näe han skulle juh inte ha dom! Näehe.. sen skulle dom va där o då menade jag att hankan inte hålla på o ändra sig hela jävla tiden o sa att jag fixar annan barnvakt ja då ska han anmäla det med... suck.. anmäla e tydligen väldigt kul!!!

O jag kan juh bara tänka mig hur detta kommer att skvallras om i Höganäs! Hoppas då bara det framkommer hur deras pappa bar sig åt oxå..

Skitsamma.. måndag har jag en del o fixa med iallfall..

Amandas ena framtand e lös.. måste till tandläkaren med henne igen... aja det e juh sånt som händer...
Jag hoppas att det blir bättre väder i nästa vecka oxå så vi kan åka iväg... jag behöver komma härifrån ett tag nu...

fredag 17 juli 2009

Trött Trött Trött...

Ja mycke tröttare än vad jag är går det nog inte att bli... Jag orkar knappt hålla ögonen öppna... Jag e ständigt så fruktanvärt trött... Jag vill ingenting.. när det e morron längtar jag bara till att det ska bli kväll å jag kan gå o lägga mig igen.. suck..

Barnen hade kul i DK iallfall! Vatt på Tivoli och Zoo!! Härligt! Jag vill oxå till Zoo! Det har jag sagt nu hur många somrar som helst.. men men.. det kommer en dag när jag oxå kommer dit! hehe :) Det e juh inte så svårt egenligen.. Nästa vecka ska jag iallfall åka iväg en runda med tjejerna! Även om det bara blir över dan så känns det som om jag behöver komma hemifrån lite nu..
Sen ska Marre, Lina och jag till Bakken!! Det ska oxå bli skönt!!!
O den 8e augusti ska Madde sjunga kareoke final!!! DET SKA JAG SJÄLVKLART MED O SE!!!!! Jag håller alla tummar jag bara kan!!!

Imorron e det dax o jobba igen.. Lite pengar! haha :) Kan va skönt o få tänka på annat!

Förresten jag har fått antagningen till skolan.. jag ligger om 16e reserv till den distansutbildningen som jag vill komma in på!!! O när jag pluggade i lund va jag över 200e reserv o kom in! haha :) Så håll alla tummar ni kan att det e många som hoppar av! hehe :)

Jaja.. nu ska jag försöka hitta nån energi i mig o göra nån nytta... ha det...

tisdag 14 juli 2009

Tomt...

Här e så tomt nu när töserna inte e hemma... saknar dom supermycke!!!
Men men dom kommer juh hem igen..

Idag har jag skruvat på barnsadeln på pakethållaren. Senare kom mamma o Peter hit. Vi fixade lite småärenden o sen åkte jag med dom till Höganäs. Vi grillade revben o potatis! Riktigt smarrigt!!! :) Sen körde vi till HBG, på vägen började det regna.. suck.. men det sprack upp och så vi gick på Kulijuli! Supermysigt! Conny,Sofie, Cia, Tim och Rogge va oxå där! Vi fikade o lyssnade på musiken!

Mamma körde mig hem sen! Så nu sitter jag här helt ensam.. hehe :) Nädå.. dom erbjöd mig att sova där, men jag tyckte det va skönare att sova hemma... Men det känn juh lite kontigt när inte töserna e hemma..

Näe nu ska jag hoppa i säng.. ha det bra...

måndag 13 juli 2009

Jag längtar verkligen bort nu! Bort från allt skit, för det spelar tydligen ingen jävla roll vad jag gör för det blir fel ändå! Det blir inget danmark för mig iallfall.. jag vägrar följa med. Kan man inte säga nått till honom utan att han ska gå hem till sin mamma o klaga o hon sen ska få hålla på.. näe tack jag skiter idet!

Hade jag bara haft råd hade jag tatt en sista minuten resa med barnen! Det hade vatt så skönt!! Jag behöver verkligen komma bort nu! Men det eklart.. då heter det väl att jag kidnappar barnen.. då kan han juh anmäla mig för det med.. så mycke annat han ska anmäla mig för.. suck..
LÅT MIG BARA VA IFRED!!! Jag längtar bara bort hela tiden. O när jag blundar riktigt hårtå känns det nästan som om jag e på en lugn o skön strand långt borta från allt skit! Men tyvärr så måsta man öppna ögonen igen.. o då e jag bara hemma..

Skit samma..

lördag 11 juli 2009

Lördag - lugna gatan..

Idag har det vatt väldigt väldigt lugnt.. Jag lämnade barnen hos Micke en runda så stack jag iväg till Willys o handlade lite till kalaset imorron..
Skönt o få det färdigt!

Resten av dagen har bara vatt väldigt väldigt slö.. jag har lust o göra en massa, men orkar inte.. hehe :)

Igår va jag hos tandläkaren för första gången på väldigt länge! Jag har fått inflammation i tandköttet vid vidomstanden! Fyfan va ont det gör!!! Så igår fick jag ta mod till mig o ringa tandläkaren, Mamma kom hit o passade barnen.. Camilla följde med mig.. vi fick sitta o vänta 1 timme innanjag kom in.. Jag fick juh en jourtid så det va juh bara att vänta... sen när jag kom in så köljde dom ur tandköttet o la in nån bomullstuss med nått skit på o sen fick jag gå hem igen! Suck.. 1000 kr fattigare.. Dom skickade även remiss till käkkirurgen i Halmstad för att få ta ut mina visdomständer där.. jag står i kö i HBG, men dom har ca 10 års väntetid!!!! O i halmstad har dom 3 månader! hahah :) lite skillnad! Jag har redan stått i kö 5 år i HBG.. så det ejuh halvvägs!!!
Får hoppas jag får en tid snart...

Usch o tvi för tandläkare! Men det e klart tur dom finns när det behövs! hehe :)

torsdag 9 juli 2009

1 år idag!!

Min lilla tjej fyller 1år idag!!!!
Det är inte klokt!!! Var tar tiden vägen??!? Det e ett helt år sen hon föddes!!! Om en halvtimme föds hon! 21.16!! Min lilla älskling!

Dagen har vatt ganska lugn. Vi ska ha kalaset på söndag istället.. Jag o Amanda gick in o sjöng för henne vid kvart över sju. Emelie svarade med att skratta åt oss.. jaja... Hon fick lite paketer.. o storayster hjälpte henne att öppna... sen blev det lite välling i mammas säng.. Amanda skulle såklart kolla på Nemo... Det e favoriten nu... Sen kom Micke, Sebbe o Tilda hit. Dom hade med sig ett par paket. En boll och en jättesöt klänning! Jag hade ett stort paket till henne oxå. En rutchkana!!! Ja hon e för liten för den.. men Amanda ÄLSKADE den! hehe :) Dom har juh alla sina saker tillsammans.. och förr eller senare kan Emelie oxå... Emelie sätter sig under den o bankar när Amanda åker! haha :)
Jag cyklade till Coop o köpte bullar. Så åt vi allihopa en riktigt god frukost!
På eftermiddan gick vi till Nisses o fikade, Micke, Sebbe o Tilda oxå.

Sen blev det hem och leka en massa! En masa bus! hehe :) Till kvällsmat blev det pannkakor! Gott gott!

Sen har Micke vatt o bytt bil. Nu har han/vi en Ford .. jaja.. han byter bil oftare än jag byter tröjor... hehe :) Den va jättefin iallafall..

Nu sover barnen o jag ska bara njuta av kvällen.

GRATTIS min lilla FLICKA på 1ÅRS dagen!!! JAG ÄLSKAR DIG SÅ MYCKE!!!

måndag 6 juli 2009

Blir tokig!!!



Mina grannar börjar ALLTID spela JÄVLIGT hög musik nu vid 20 tiden... skit störigt.. man får verkligen höja ljudet på tv:n för att man ska höra.. O man hör juh bara dunk dunk dunk... Det e både dom ovanför oss o sidan om.. Som tur va så vaknar juh inte barnen för ljud men ändå.. För det e juh precis vid den tiden jag sätter mig vid TV:n...





I fredags va jag på konsert i Malmö o såg Måns Zelmerlöw!! Han va verkligen jätteduktig! Jag va väl inget större fan av honom så.. men efter den konserten så blev jag! hehe :) Tyckte han va superduktig o charmig! Fick autograf till både mig o fd svärmor! hehe :) O ett kort på mig o honom! Lite dålig kvalitet dock eftersom det va en boende som tog fotot men men.. trots allt! hehe :)




I lördags va jag o töserna på stranden med Marre! Riktigt skönt i vattnet! Där va juh såklart nån beach vollyboll turnering så där va juh hur mycke folk som helst.. Men det va jättemysigt!!
O jag brände min rygg!! jag har verkligen haft sååååååå ont! haha :)
Men men sånt man får ta!

Igår jobbade jag... vi va på Familia nästan hela dan som jag jobbade så det va verkligen en lugn jobbedag! hehe :)

Idag har jag tyvättat i tvättstugan!! Skönt o få det gjort!!! Sen kom Cia, Camilla (med familj) o mamma hit. Sen gick vi ner till hembygdsparken. Barnen lekte o vi fikade... Sen kom Micke med Sebbe o Tilda oxå! Vi gick en sväng o barnen lekte lite till! Sen började det bli väldigt mörkt så vi nästintill sprang hem. hehe :) DEt började regna lite men inte så mycke.. men när vi kom in o spöregnade det!! Sen åkte dom hem o vi gjorde mat o mös lite.. nu sover barnen o grannen spelar SÅ JÄVLA HÖGT!!!!!!!! Ska skriva ett mail till RL nu.. det e juh varje kväll.. hade det vatt en dag.. så hade det juh inte gjort nått men varje dag.. njäe.. det e mindre kul... jävla dunk dunk dunk...

Jaja.. nu ska jag skriva de mailet sen ska jag slänga mig i soffan.. ha det bra gott folk!

torsdag 2 juli 2009

1 vecka kvar!!

Sen fyller min lilla tös 1år!! 1år!!! Var tog det året vägen?? Kan inte fatta det!

Denna veckan har varit fullspäckad oxå...

Helgen som gick va vi först på kalas hos Peter på lördagen o på söndan hos Tim. Hos Tim badade vi i poolen. Båda mina töser älskar att bada!!! Så jag fick juh offra mig o bada med dom! hehe :)

Imåndags tog vi tåget till HBG och sen båten till DK. Vi köpte 2 röda pölser o bröd oich en litendricka, 80 svenska kronor!!! Jo tjoho!! Ja hade tänkt att vi skulle köpa glass oxå, men näe. det struntade vi i... så vi tog båten tillbaka och gick i HBG. Vi träffade Johanna, Julia och Lovisa. Vi gick mot Gröningen så barnen fick leka lite där. Sen blev det en glass och sen gick vi tillbaka! Supermysigt! Vi tog tåget hem o sen mös vi bara...

I tisdags åkte Micke jag o töserna till Klitterhus och badade! Superfin strand där. Och vattnet va riktigt varmt! 23 grader! Så det va toppen! Tjejerna älskade det! hehe :)
På kvällen kom min syster Camilla, hennes man Pibbe och Jesper Jonathan och Robin. Dom sov här i min lägenhet.

I onsdags så körde vi till Landkrona och köpte en ny vagn. En Carena twinbuggy. Röd, beige svart! Superfin! Så nu ska babytraveln bort! hehe :) Har den ute på bloicket... får väl se om man kan få den såld... hoppas hoppas... Sen körde vi till Kvick badet o badade med Camilla och gänget. Sen hem igen...

Idag torsdag körde vi med Mona till Väla! Skönt o gå där inne! AC!! hehe:) Köpte 2 presenter till till Emelie! Det e juh bara 1 vecka kvar nu tills hon fyller år!!!

Imorron ska jag jobba.. åka till Malmö o se på Måns Zelmerlöv!!! hehe :) Ska faktiskt bli riktigt kul! Hoppas bara att vädret håller sig!!!
Lördag ska jag oxå jobba, sen söndag e jag ledig! E det fint väder ska vi träffa Marre o åka till stranden! Ska bli kul! Träffas juh inte så ofta längre!

Såg precis på Norska Unga mödrar. Jag vet inte rikigt vad jag ska tycka om det programmet...Det e bra på sätt o vis men ändå så tycker jag inte alls att det e lika bra som det danska... undra om det börjar igen? Det går juh klockan 17, men det e juh bara repriser...

Jaha näe.. nu ska jag slänga mig i soffan ett tag innan det e dax att hoppa i säng... kan knappt sova om nätterna nu..det e för varmt...

Ha det bra gott folk