söndag 27 september 2009

Ja, då har man börjat jobba igen.. mammaledigheten är slut... saknar den redan! haha :) Eller näe.. men jag kan inte fatta att min lilla flicka har blivit så stor!!!
Helgen sprang iväg.. jobbade 11-18 igår. Efter jobb åkte jag med Mona på sexparty!! hehe :) Alltid kul! :) Vi åkte hem rätt tidigt. Jag va ganska trött efter jobb... o jag hade sovit dåligt natten innan oxå.. o idag va jag upp klockan 6.. börjqade 7.. tog en runda om Nisses o köpte bullar!!! smaskens med nybakade bullar på morronen! Åt frukot på jobb.. o sen hade vi en riktigt dryg förmiddag... men men.. tillslut blev klockan 13.30 så jag kunde gå hem.. eller ja.. Micke hämtade mig o vi körde till familia!
Nicke nfiken va där o delade ut bananer! Amanda va ganska reserverad mot honom! Men hon tog emot bananen! :) O sen hälsade hon på Ronald McDonald oxå! :)
Vi lyssnade på Alcazar oxå! :) Dom e riktigt bra faktiskt! :)

Ja, nu e jag ledig måndag o tisdag... skönt det! :) Emelie ska på 1års kontroll hos tandläkaren imorron! Annars har jag ingenting inplanerat! Så härligt! Denna veckan jobbar jag bara onsdag till torsdag.. men sen va det möte torsdag eftermiddag... suck.. aja.. välkomen tillbaka till verkligheten Cattis! :)

Näe nu ska jag snart hoppa i säng.. ha d gott folk!!

lördag 26 september 2009

Jahaja.. då e min mammledighet slut!!! Shit vad tiden har gått fort!!! Om 40 minuter börjar jag jobba igen!!! Visst jag har juh jobbat lite nu ett tag, men nu börjar jag helt igen!! Det e helt jäkla otroligt!!! Men det ska bli skönt, skönt att få lite rutiner igen... nu skjuter jag allt framför mig istället för att ta tag i det... Men när man jobbar så måste jag göra sakerna när man e ledig! O man uppskattar sin ledighet på ett helt annat sätt.

Barnen e hos Micke nu.. o jag borde ha städat men näe.. jag hamnade i soffan o datorn istället.. betalt räkningar.. usch så jäkla trist!!! Men men.. så e det gjort..

Om 2 veckor börjar barnen sitt nya dagis.. usch det e med blandade känslor som jag byter. Men jag har bestämt mig för att tycka att det e bra. Men jag vet att jag kommer sakna det gamla dagiset! Så underbar personal där! Aja.. det blir säkert bra på Englakronan oxå!

Näe man kanske ska göra ve sig o dra sig mot jobbet... Ha det bra alla!

onsdag 23 september 2009

Usch idag känner jag mig riktigt kass... Näsan e så täppt o hostar snart lungorna ur mig.. o halsen gör så fruktansvärt ont!!! Måtte det va slut snart...

Ja.. Jag har fått erbjudanande om att byta dagis till töserna. Inte för att dom inte trivs o så.. för dom älskar sitt dagis!! Men det andra dagiset har öppet till 21.30.. det dagiset där dom går nu stänger 18.00.. o nu när jag börjar jobba så e det Micke som ska hämta på dagis på kvällarna.. o eftersom han slutar 18 så hinner han inte dit o hämta innan dom stänger... Men det gör verkligen så ont att behöva byta.. Amanda har juh precis börjat öppna sig där, och leker superfint och det e juh hennes Lena och allt det där... Men men.. Det kommer säkert gå bra med det andra oxå.. Vi va där igår o hälsade på. Det e juh nästan helt nytt.. öppnades i januri i år.. men det va mycke mindre än vad jag hade trott.. för utåt sett så ser det så stort ut... men det va smalt o små lokaler.. men annars supermodernt. Så den 14e ska dom börja skolas in där..

Igår va vi även hos min syster Camilla. Träffar juh inte henne så mycke så det va riktigt kul!! Mycke snack.. Amanda somnade i Jesepers säng.. hehe:) Körde inom pappa o hämtade ägg oxå. Perfekt! Så nu har jag MASSOR med ägg hemma! haha :) Alltid bra o ha! :)

Igår när jag kom hem så hade Amandas dagisfoto kommit. Eller ja, det va juh bara en gruppbild.. för hon vägrade juh att ta enskilt.. Dom hade bytt fotograf i år, och jag får juh säga att jag blev lite besviken.. Ok jag vet att det e svårt att få små barn till o titta på samma håll.. men jaja.. jag vet inte.. blev bara lite besviken.. förra året va det ett jättefint kort.. Får väl se om Emelies kommer idag... hon tog juh ett enskilt oxå..så får se hur det ser ut..

Denna dagen blir bara till o ta det lugnt... orkar inget alls... har lite feber som kommer o går oxå.. suck.. Får hoppas att barnen e trötta när dom kommer hem så dom vill sova! haha :)

Ikväll visar dom reprisen från sista avsnittet av Greys anatomy från förra säsongen!!! Nästa vecka börjar de på riktigt igen.. men då jobbar jag.. suck.. får spela in eller nått.. hehe :)
Näe nu ska jag vila lite innan jag snart måste gå för o hämta töserna!

måndag 21 september 2009

Gomorron alla!

Nu e det jag som e förkylder... suck.. det går bara runt runt känns det som.. men men.. det blir bra en dag!!! :)

Då va denna helgen slut! O en ny vecka påbörjad! :)

I lördags åkte vi till Höganäs vid tre tiden. Åkte till Madde. Vi tog en prommenad till City gross o handlade lite mat för kvällen! Träffade Wenche, Alicia o lilla bebisen!! Gud så söt han va, eller e säger man kanske!!! Så liten!! Det gjorde ni bra Wenche! :)
Sen gick vi hem till Madde o snackade o barnen lekte, vi åt o sen gick vi ut en runda på Kulturnatten. Mycke folk ute! Riktigt härligt väder för en gångsskull.. det brukar alltid regna o blåsa som bara den... men inte i lördags! :) Vi såg den stora kören i kykan!! Så fint!! Önskar man hade kunnat va med! Både Madde o jag har juh vatt med på kulturnatten förr o sjungit! :) hehe :) Madde har börjat ikören igen.. men jag kollade mitt schema o jag jobbar 3 av 4 onsdagar så det e juh inte så lönt för mig o börja... tyvärr.. saknar det!!
Jag o töserna körde hem vid 23.15 tiden :)

O igår söndag åkte vi en runda till väla o Ikea.. åt lunch på ikea.. men efter maten kände jag mig riktigt kass... åkte hem o sov nån timme på em.. hostade o ont i halsen.. härligt härligt.. o så stötte jag på nästa problem... Insåg att den 5e oktober jobbar jag plus att Micke ska på hockey med Sebbe o farfar. D e Rögle- Timrå.. o Sebbe ska få det i present (lugn jag e ganska säker ¨på att han inte läser här) så då har jag ingen som kan ha barnen... Ringde Sandra så hon skulle kolla hur hon jobbar *håller alla tummar som jag har o kan*Jag e så trött på att saker o ting inte kan ske lätt o smidigt.. att det hela tiden ska komma nått i vägen... Men men.. man ska väl känna att man lever...

Jaja.. näe nu ska jag klä oss.. Amanda ska på dagis.. domhar sportdag idag... hehe :)

lördag 19 september 2009

Helg igen! Jag tycker det e helg hela tiden! haha :)

Igår fick Amanda stanna hemma från dagis. Hon e supersnorig o hostar...Hon va vaken rätt mycke på natten o hostade... Vi körde Micke till jobbet så vi kunde ha bilen.. Vi körde o handlade hem lite blöjor o mat... Hem igen.. sen gick vi hem tillMicke... min tvättmaskin fungerar inte riktigt så jag lånade hans.. SÅ kom jag på att allt inte va inhandlat.. så vi fick ta en runda tillMaxi igen.. tog med vagnen.. när vi handlat klart så lämnade vi bilen på Mickes jobb o så gick vi hem... Vi träffade Marika och Julia o Vincent!! Vi bestämmde att träffas på måndag! Hoppas vi alla kan hålla oss friska tills dess! Sen matade vi ankorna vid bron.. o sen gickk vi hem.. d tig 1½ timme att komma hem.. d brukar ta typ 30 minuter o gå den vägen.. haha :)

Idag ska vi åka till Höganäs o träffa Madde o hennes töser! Vi ska en runda på Kulturnatten.. där brukar inte va så mycke o se,, men kul o träffa folk!! =)

Nästa helg börjar man jobba igen!! Shit!! Kan inte fatta det!! Har jag vatt ledig sålänge!!
Men men.. jag gick hem i slutet av april tror jag.. Så det e juh nästan 1½ år! Plus att jag bara jobbade från januari innan dess... innan dess va jag juh mammaledig med Amanda! hehe :)

torsdag 17 september 2009

Idag kom det ett tjockt brev på posten! Tyckte det va konstigt..öppnade det o det låg en skiva med Takida där.. tänkte hmm vad e nu detta..den har inte jag beställt.. där låg ett papper i..med ett mail som jag hade skickat! haha :)
Dom hade för nån vecka sen på Rix FM att om man skickade ett mail o skrev vilken serie som man inte vill missa på tv och man även skickade med sin adress så kunde man vinna den skivan.. jag gjorde det.. o tydligen så vann jag! haha :) Jag e inget jättefan av Takida men dom har juh en del bra låtar! O framför allt e det juh kul att vinna nån gång!! hehe :) Så då blev man lite glad!!

Idag skulle vi ha gått hem till Mona en stund på em.. men Amanda har blivit förkyld igen.. tycker det e onödigt att hon går dit o smittar Mona..
Amanda har förövrigt vatt förkyld en massa nu... hon har ingen feber men hon snorar en massa och hostar... suck.. aja.. dessa dagisbaciller.. dom e inte kuliga..

Ja så nu vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på i em..

Igår gick vi en runda till hembygdsparken efter att töserna sovit middag! Vi tittade lite på djuren... Emelie älskade ankorna och canariefåglarna! hehe :) Hon stod hur längesom helst o tittade på dom! Sen lekte dom en runda på lekplatsen.. o så fick dom varsen våffla! Jag tog ingen!! När vi kom hem så kom Micke.. han köpte med sig kycklingssallad.. supergott! Vi såg superstars o sen gick han hem o jag hoppade i säng... o somnade på noll tid... Amanda vaknade vid tjugo äver fem.. hon komin till mig o somnade om.. sen vaknde vi kvart över sju av klockan.. o sen iväg till dagis..

Ja det va min dag det! hehe:)

onsdag 16 september 2009

Oh jag såg nyss att Greys Anatomy börjar den 30e september!!!!! Kan ni fatta!!! O nästa vecka den 23 visar dom det sista avsnittet från förra säsongen!! Det va ett riktigt bra avsnitt!!
Nu har jag lämnat töserna på dagis! Emelie går juh onsdag o torsdag.. så hon inte glömmer helt o hållet.. men om 2 veckor är det juh dax för henne att börjapå riktigt.. usch.. börja jobba igen.. känns så konstigt.. o på nått sätt så hade jag ställt in mig på att plugga.. men men skam den som ger sig! Nu har jag betalt in avgiften till högskoleprovet så det ska göras denna gången iallfall!!! O sen ska jag nog söka till sjukgymnat oxå! Jag vet inte vaför jag helt plötsligt har blivit sugen på det! Så det hadejag tänkt mig.. tyvärr finns juh inte den utbildningen på så många ställen som SSK gör.. i så fall blir det i Lund.. det e juh en bit o penlda.. då e juh frågan om det e lättare att föytta till HBG.. men samtidigt så trivs jag s å bra här i Ängelholm.. aja..jag gör inget förrän jag verkligen vet hur det blir iallfall!!!

Amanda e utan blöja hela dagarna nu! Hon e jätteduktig!!! Det händer dock olyckor.. men oftast e det på dagis.. fröken frågar om hon behöver gå, men så e hon så blyg så hon säger nej.. men hon behöver ändå..hade dom bara sat henne där så tror jag hon hade kissat... men men.. hemma har hon inte haft en olycka på jättelänge!!! Så skönt! Det märks verkligen nu, man behöver inte alls köpa lika mycke blöjor längre!!! o skönt e det! För dte e juh knappast gratis med blöjor...

Igår kväll när micke kom hem från jobb så åkte vi till skopunkten. Jag passade på o köpa vinterskor till barnen. O det e minann inte heller gratis!!! Amandas skor kostade 299!!!! Fy tusan! Jag hoppas Emelie kan ha dom nästa år! haha :) MEn men.. jag hittade ett par svarta fina till henne, men det ville hon inte ha.. hon skulle ha rosa... allt ska va rosa nu... Köpte ett par gympa skor till mig med! Supersköna vad om! :) så 500 kr försvann igår...aja.. skorna behövdes förr eller senare ändå..

Ja annars händer det nog inte så mycke.. ganska lugnt faktiskt! :) Nu ska jag gå bort til micke o tvätta.. min tvättmaskin e i sönder.. tur han bor nära! haha :)

Ha dte bra!

söndag 13 september 2009

Så va denna helgen över... fort försvann den...


I lördags lämnade jag barnen till Micke vid 10 tiden.. Sen gick jag hem o gjorde ve här hemma lite.. vid 13 tiden körde jag till mamma. Skulle tvätta mitt överdrag till soffan där, men hennes tvättmaskin va oxå för liten.. suck.. får väl se om det går i tvättstugan då..annars får jag tvätta det med textiltvätt bara.. aja...

Jag körde mamma och Peter till en fest i Helsingborg.. Min moster fyllde 70!!! Sen hämtade jag upp Conny o Sofie o körde till Ikea. Gick där en runda o drömde om allt man vill ha! :)

Sen körde jag hem dom igen..o då började klockan närma sig sex, så då körde jag mot knutpunkten. Där skulle jag möta Leif o Yvonne..dom ska åka med mamma oPeter till spanien..

Halv sju kom dera buss. Lastade in packningen och sen bar det av mot Höganäs.. Körde till Bomans o köpte mat där! :) Smaskens!! Hem till mamma o kollade lite på Här är ditt liv.. det va Persbrandt! Rätt så kul faktsikt!! hehe :) Peter ringde vid tjugo i nio o sa att jag kunde komma... så körde tillbaka till Helsingborg då o hämtade upp dom.. lämnade av dom i Höganäs o körde sen hem till Ängelholm! Konstigt att gå o lägga sig helt själv.... men men..


Idag så vaknade jag halv tio!!! Det har nog aldrig hänt innan! men det va skönt att få sova ut för en gångsskull! :) Sen fick jag ett ryck att det skulle göras om på barnens rum! Så jag for iväg till Ikea o handlade lite! hehe :) Blev en bokhylla, expedit, vit.. o en vit lack hylla.. sån med gömda upphänge! Blev även en ny kökslampa! Och sen körde jag till jysk o hörde om dom hade den sängen som jag har till Amanda.. men den har dom slutat sälja tyvärr.. Så jag e påjalt efter en sån nu!! haha :) Köpte några väggdekorationer oxå! Med princessorna! På vägen hem körde jag inom City gross i Hyllinge. Därhittade jag söta förvaraingskorgar för bara 25 kr st!! Jättefina! Fanns i många olika figurer. Jag köpte 2 rosa ankor! :)


Sen hem o släpa upp allt!!! Bokhyllan vägde juh bara 34 kg... andra våningen utan hiss.. ensam.. jaja..det gick!!! haha :)

Sen tömde jag ut sakerna från tösernas rum. Satta ihop hyllan.. o satte den på plats. Sen lånade jag Mickes borr.. o satte upp hyllan. Skitfint blev det!! Satte upp väggdekorationerna oxå!


Amanda stod o snurrade runt runt i rummet, så sa hon, "mamma har gjort fint i mitt rum" hehe :) Tur hon tyckte om det iallafall! :)


Emelie somnade i min famn vid halv sju tiden.. så hon fick lägga sig i sin kläder idag... o 20 minuter senare somnade AManda i soffan... jahaja..


Jag får nog slänga in nån bild från rummet.


Efterlysning!!!

Jag efterlyser en växa säng!!!

Om någon har en sån o vill sälja den, så e jag verkligen jätteintresserad!! Vill ha en likadan som på bilden nedan! Amanda har en sån o Emelie börjar bli stpr nog till att ha en likadan.. Den e från jysk, men dom har inte den mer... där finns 2 nallar på den oxå.
Så snälla om ni hör nån som ska göra sig av med en sån hör av er till mig!


fredag 11 september 2009

Sjukstuga

Ja då va det sjukstuga igen... Efter dagis igår så åkte vi hem till mamma. Dom åker juh på söndag så får juh passa på o träffa dom nu..
Vi gick en runda i Höganäs..handlade på citygross.. När vi sen skulle äta så blev Amanda arg o sur o allmänt gnällig... till slut fick hon i sig lite mat iallfall.. o sen skulle vi packa ihop oss o köra hem.. kände på Amanda att hon va lite varm... o sen när vi kom hem så tog jag tempen o den visade 39.8... inte konstigt att hon va gnällig!!! Men det bara kom pang bom... hon fick välling, alvedon o sen va det sängen för töserna...

Sen kom micke så såg vi på Män som hatar kvinnor... så besviken jag blev... Visst den va bra.. men inte så som alla har sagt... det e juh inte så att jag längtar till uppföljaren.. menmen.. det e väl ofta så när man har fått höra från många att den e såååååååååå bra!

Näe nu ska jag hanlda en runda.. hej s vejs

onsdag 9 september 2009

Akuten

Ja går kvällen blev välinte riktigt som jag hade önskat...

Det började bra... Töserna gjordes färdiga för natten, med ny blöja, smörjde in dom med miniderm och rena o fina pyjamaser.. jaha alla nöjda o glada... töserna gick in lekte på rummet... så kommer Amadna ut o säger till mig att Emelie åker rutchkana.. jaha.. hon har aldrig kunnat klättra upp själv innan... men denna gången så satt hon uppe på rutchkanan... o hon åkte ner.. o runt o upp igen... jaha det gick juh bra... skickade några mms bilder till folk!
Gick ut o skulle fixa med nått... DUNS! jodå..där kom dunsen som jag egentligen bara väntade på... osåskrik... Amanda sa till mig att Emelie slagit sig.. lite gulligt iallfall... jag tog upp henne o hon fick nappen.. hon lugnade sig...kollade hennes panna o redan så kom blåmärket o bulan!!! o sen kräkte hon...
tog telefonen o ringde först 1177 men dom hade typ 30 minuters väntetid.. så jag la på o ringde barnakuten istället... dom gav mig rådet att avvakta... ge henne välling o lägga henne som vanligt..men att gå in o kolla henne en gång i timmen.. jahaja.. sagt o gjort.. ringde micke oxå så han va beredd om nått skulle hända under natten...
Ja gav henne välling och borstade tänderna på båda töserna o sen la jag först Emelie i sin säng o sen Amanda i min säng... Ringde upp mamma.. o då hostade Emelie till.. gick in o då hade hon kräkt igen i sängen... ringde upp barnakuten igen.. o då tyckte dom att vi skulle åka in...

Ringde micke igen.. han körde oss in.. o följde juh såklart med in oxå.. först blev vi skickade till distriktläkarcentralen.. men där ville dom inte bedömma det eftersom hon va så liten... blev skickade till barnakuten istället... där tar dom dock inte hand om huvudskador.. så det blev ner till kirurgakuten istället.. SUCK! Där va det juh väntetid... Träffade på Henke oxå! Han o jag pluggade ihop till SSK! Men han pluggade färdigt! haha :)
Vi satt där i 2 timmar.. så klockan 23.30 fick vi komma in till doktorn... då hade Amanda somnat i vagnen.. men EMelie kom inte till ro... läkarenkollade henne.. gjorde alla nevrologiska undersökningar... men både jag o Micke tyckte att hon blivit mycke bättre medans vi satt i väntrummet.. o tillsammans med läkaren kom vi överens om att åka hem o ha henne under uppsikt... Hon fick väl en lättare hjärnskakning.. men som sagt hon gick ifrån det med en stooor bula och ett stort blåmärke i pannan! hehe :)

När vi kom hem så slocknade dom båda i min säng. första gången sen Emelie va bebis som hon sov hos mig!!! SÅ mysigt att ha dom båda hos mig!
Halv sju vaknade Emelie pigg o glad trots att hon vatt vaken till över 12 på natten...

O idag va det juh dagisfoto... jaha en annan hade gjort sig till o köpa fina kläder till töserna.. Eftersom Emelie va så pigg idag så lät jag faktiskt henne gå till dagis... D e juh bara 3 timmar.. o jag sa juh till personalen som det vatt så dom kunde juh ringa om det va nått...
Ja.. Emelie tog foto.. men Amanda tvärvägrade... suck.. så besviken jag blev..men men... Inte mycke o göra... Sen fick jag reda på att man kunde tatt syskonfoto.. men det skulle man anmäla dom speciellt till o det visste inte jag... så det missade jag helt.. VARFÖR va det ingen som sa det till mig!!?!??!??!! För jag tror att Amanda hade gjort det om Emelie hade vatt med!
Men men.. inte mycke o göra.. får förska hålla koll påom stjärnfoto kommer nångång...

Kollar idol nu.. shit vissa e juh inte kloka!!! Tycker bara det e kul med uttagningarna..resten tittar jag inte på...hehe:9
Sen ska jag sova! hehe :)

söndag 6 september 2009

Sjukstuga

Jag har juh vatt förkyld innan i veckan oxå.. men trode jag va på bättringsvägen.. men idag känns det bara om om det blivit värre.. Har jätteont i mitt högeröra och ont i huvidet, och mitt höger öga rinner hela tiden... Min egen diagnos: öroninflammtion och bihålsinflammation... eller oxå svininfluensa! haha :)
Emelie har vatt på riktigt dåligt humör idag med.. Klart hon känner juh säkert av att jag inte mår bra.. men jag tror nog att hon själv inte heller mår så bra... Hon fick en alvedon supp innan sängdax, får hoppas att hon får sova inatt...

Jag hyrde film idag.. sskulle hyra män som hatar kvinnor men det va såklart uthyrd.. så det blev en annan... Pojken i randig pyjamas. Shit vilken film... så hemsk!! Handlar om en kille på 8år om bor i Berlin under 2a världskriget.. hans pappa e en högt uppsatt soldat.. o så flyttar dom ut på landet o killen ger sig ut på äventyr en dag.. så träffar han på en annan liten kille som sitter bakom elstängsel.. dom börjar prata och blir vänner... Ja den andra killen va juh jude och det blev juh problem.. ska inte avlöja lutet om det e nån som vill se den.. men det va inte alls som jag trode att det skulle sluta!!! Rikigt riktigt hemsk film..

Näe nu ska jag ta mig ett par panodil, nässpray och hoppa i sängen... har juh TV på rummet så tänkte se på kärleken checkar in där! Egentligen ingen jättebra film, men jag får lite flashbacks från Chicago när jag ser den... såg den första gången där! haha :)¨

Ha det bra gott folk!

lördag 5 september 2009

Lördagkväll

Ja, denna veckan e snart oxå slut!
O vi e inne i september!!! Kan ni fatta det?!?
Igår fick jag mitt bostadsbidrag returaktivt från i Juni!!! Alltså en ganska så rejäl klumpsumma!! Och det gjorde då verklingen ingenting!! Då denna månaden verkligen hade gått åt pipan annars! Men men.. Så nu har jag satt över pengar på sparkontot till Ullared!!! Har juh en Ullaredsresaplanerad till den 4e oktober med min bror, Sofie o Sofies mamma Gittan!!!
Det ska bli superkul!!!

Igår passade jag på o bjuda ut mamma och Peter på Schweiz i Höganäs! Vi åt planka allihopa!! Supergott!!! Man måste juh göra något för o tacka för allt som dom har ställt upp! Jag vet att det e många fler som har ställt upp för mig! Men riktigt så mycke pengar fick jag inte så jag kunde bjuda ut alla... hehe:)

Träffade Madde igår oxå!! Superhäligt att träffa dig gumman!!! Jag hoppas verkligen vi kan hitta nån dag som vi kan hitta på nått på!! Tanken e att gå på Wallmans Golden hits, då hette det väl.. ja nått sånt iallfall.. va en massa schlager +mat!! Vi kom på att vi inte har gjort något själva sen vi fick barn.. å vi tyckte det va dax nu!! haha :) Det ska bli såååååååååååååååååååååå kul!!!!

Ja o idag när jag skulle hem från mamma å kom juh Amanda på att hon ville stanna hos mormor! hehe :) Det e som vanligt.. hon vill alltid stanna där! :) O såklart så fick hon det... mormor säger aldrig nej! haha :) O mamma ska ändå med sin bror till sjukhuset här i Ängelholm på måndag... så då kommer min lilla tös hem igen.. hehe :)

Näe nu ska jag länga mig i soffan o titta på tv... ska se Göta kanal 2 idag! haha Ja jag tycker faktiskt att den e rolig! hehe :)

onsdag 2 september 2009

Pott träning!! :)

I måndags kom Wenche och Alicia hit o åt frukost!! Supermysigt!! Efter frukot så gick vi ut en runda på gården så töserna fick leka av sig lite! :)
När dom åkte hem så fick töserna vila sig.. på em gick vi ner till stan och då va Amanda utan blöja! Hon har vatt det hemma innan men så fort vi har gått ut så har jag tatt på henne blöja innan.. men nu tyvkte ja att hon kunde prova att va utan... Jag tog med mig extra kläder.. så skulle hon kissa på sig så skulle det juh inte va hela världen... Vi gjorde våra ärenden nere i stan, sen så skulle vi ta bussen hem, eftersom det började regna... när vi väntade så sa Amanda att hon va kissig, så vi gick in på biblioteket så hon kunde kissa.. och det gjorde hon!! Så duktig!! O mamma va riktigt riktigt STOLT!!!
Igår åkte vi till Helsingör med Conny, Sofie, Gittan o mamma! Jag tog en chansning till o lät Amanda åka utan blöja! Och det gick jättebra!!! Hon kissade på tåget, båten o i DK. Hon va så duktig!!! :)
I Helsingör gick vi omkring o bara stoade o hade det rikigt mysigt!!! Vi åt självklart röd pölse och sen rikitgt god glass! hehe :)
Idag gick Amanda för första gången till dagis utan blöja!!! Det hade gått bra... framtill 10 minuter innan jag hämtade henne... då blev hon knuffad från rutchkanan,o blev lessen så då kissade hon på sig..men men.. det kan juh inte gå helt utan olyckor... hehe :) Men dagispersonalen sa att hon hade vatt duktig annars, o vi skulle fortsätta att låta henne va utan blöja på dagis oxå! Hade verkligen vatt jätteskönt om hon kunde bli torr nu...Så det bara e ett blöjbarn!!! :)

Jaja..näe nu ska jag slänga mig här i soffan ett tag.. sen blir det tidig säng för min del... e lite tröttis idag!:)
Ha det gott folk!!