torsdag 31 december 2009

GOTT NYTT ÅR

Jag hoppas ni alla får en jättebra kväll! Själv ska jag spendera kvällen med en gammal klasskompis från 9an. Vi ska äta lite räkor o dricka en hel del vin! hehe :) Det står laddat ikylen! En baginbox vin, bacardie breeze och cider! hehe :) Tanken är att vi ska gå ut sen! Vi får välse om vi stupar i trappen eller nått! haha :)

Ut med det gammla tråkiga året o in med ett nytt fräscht år!

tisdag 29 december 2009

Haha idag har det verkligen vatt en kontig dag! Det började väldigt märkligt...
Jag hade mobilerna (har 2 en till hemtele o en mobil) på ljudlöst av olika anledningar.. o Emelie vaknade redan vid 6 imorse o lekte med dom. så jag gömde dom under kudden utan o kolla på dom.. Vid halv 8 gick jag upp med Emelie o Amanda låg kvar o kollade på film.. Vid åtta halv nio nått så kom jag på att telefonerna va på ljudlöst så jag gick o hämtade dom.. när jag tog upp dom så ringde mamma.. hon frågade var jag va, och vad vi gjorde.. samtidigt så ringer det på min dörr.. o jag såg inte Emelie bakom mig o knuffade till henne så hon började skrika när jag skulle öppna dörren. när ja kommer ut i hallen står Micke där och jag bara jaha vad vill du.. haha :) O han börjar där med att jag inte svarar och hej o hå.. shit.. stackare.. han hade set att jag hade mina ljusstakar tända i vardagrummet igår kväll o då hade han skrivit ett sms som jag inte hört o inte vsrat på.. o sen påmorronen va det juh lika tänt igen.. o han hade väl förslkt få tag å mig på morronen.. o jag ahde juh inte hört det.. så han rindge min mamma.. som i sin tur ringde mig.. o sen blev han orolig så han kom juh hit o när han står utanför hör han juh hur Emelie gallskriker! haha :) Vilken soppa! Jag fattade ingenting först och såg nog bara dum ut o visste inte riktigt vad jag skulle säga eller göra.. Jag brukar alltid släcka mina ljusstakar i fönsret när jag lägger mig,men så igår när jag la mig så tänkte jag att det spelade juh ingen roll om dom va tända för verken katter eller barn kommer in eftersom jag stänger dörren där på natten.. därför reagerade han.. o när jag då inte svarade så e det klart han hann tänka dom mest konstiga tankar hehe :) Men iallfall nu kan man skratta åt det.. o jag e glad att han kom, man vet juh faktiskt inte. Jag kunde juh vatt sjuk eller nått o barnen går omkring här helt ensamma.. men jag hade det juh hur lugnt o skönt här hemma.. hehe :)

Jag o töserna gick iallfall en runda ner till stan i förmiddags.. köpte en ny laddare till min mobil eftersom jag har en katt som tycker vcäldigt mycke om Sony Ericssons mobil laddare.. detta är nog 3e eller 4e laddaren hon har i sönder.. Kattaskrälle!!! haha :) Men go e hon! o sen gick vi till sytemet! hehe :) Köpte hem en Bag in box med Chil out vitt vin! jag o Marre ska ha och pimpla på! haha :) Köpte några Bacardie breeeze oxå!!! Måste man ha!! hehe :) Det e bara nyår en gång om året!!! Sen ska vi ut på stan en runda! Ingen av oss har vatt ute i Ä holm så det ska bli spännande! hehe :)

Jag har lämnat barnen hos mamma idag.. jag ska jobba imorron o Emelie har vatt lite febrig men det e nog bättre..men iallfall så har dagis stängt så mamma har dom.. men så tyckte hon det va bättre att jag lämnad dom idag för man vet juh inte hur vädret är på morrnarna.. Usch jag länner mig så dum somlämnar dom hela tiden.. Har dåligt samvete för det hela tiden.. Amanda vill bara va hemma med mig hela tiden... Jag hoppas att det blir bättre sen när skolan börjat.. usch..

näe bort med sånna tankar dom har dte bra hos mormor! Det vet jag.. men jag saknar dom! Jag saknar dom såååååååå mycke!!!!!! Mina små älsklingar!

lördag 26 december 2009

Vilken dag det har vatt idag!
Jag o töserna tog bilen och åkte till väla vid 10 tiden. Vid 12 tiden mötte vi upp Conny och Sofie. Vi åt på McDonalds och gick en liten sväng på Väla.. men gud med folk där va.. Direkt när jag kom å va där inte så mycke..men det fylldes snabbt på...
Vi gick över till Toys R us och letade eftre lite saker till barnen.. men vi hittade faktiskt ingenting.. Amanda köpte en stol till dockan somhon ska ha i bilen och som hon kan bära dockan på ryggen med. Annars inget... får åka upp till leksaksmagasinet istället....

Jag ville in på Elgiganten o titta på en TV som dom gör reklam för.. kostade drygt 4000 42".. men den va såklart slutsåld.. dom hade tatt in 60 st!!! HALLÅ!!! Dom hade juh kunnat ta en 600 och ändå få dom sålda!!! Helsjukt..men det e juh för att dra folk och fådom att köpa andra apparater.. men men.. Jag gick till Expert där dom hade en för 4900..men den va oxå slut.. men dom hade en annan för 6900... så den blev det! Lite dyrare än vad jag ahde tänkt men men.. 42" LCD TV från Philips.. Jag är väldigt nöjd med den! hehe :) Det är nog första tvn som jag köpt helt själv. Dom andra som jag haft har jag ärvt från pappa eller nån annan.. o ja Micke och jag köpte en ihop.. men den tog juh han när vi sepereade.. men nu ha rjag en egen hehe :) Men nu behöver jag en ny TV bänk.. den får knappt plats på denna.. det ser faktiskt lite dumt ut.. men men.. det får va så sålänge iallfall.. jag har så mycke planer för vad jag vill köpa..men det får nog vänta nu.. synd man inte fyller jämnt snart! haha :)

Conny o Sofie åkte med mig till Ängelholm, Conny hjälpte mig med att få upp tvn och installera den.. sen körde jag in dom till stan igen.. vi stannade till på Ikea och åt köttbullar! hehe :) Och sen hem igen.. Barnen somnade gott i sina sängar och jag sitter här o kolla på Harry Potter på min stora nya fina tv! haha :)

Imorron blir det en hemmadag! Det behövs tvättas.. o städas.. usch tvi fasa! haha :) Tur ja har en ny tv och titta på mellanåt! haha :)

Over and out

fredag 25 december 2009

Så så va julen över!
Jag jobbade till 13 igår. Sen sprang(oki inte riktigt) jag hem o slängde klappar under granen och sorterade ut som tomten skulle komma med. O in i duschen o sen hem till Micke o hjälpa honom att få hem barn o lite mat o annat smått o gott! :)
Barnen fick sina fina klänningar på sig och sen va det dax för Kalle Anka! hehe :) Det e juh faktiskt ett måste! Barnen brydde sig inte så mycke.. o jag höll på o somna.. men se det skulle jag! haha :) Efter Kalle blev det mat!!! Amanda va mest nervös för den där tomten som skulle komma! Vi åt så det stod mat ut över öronen på oss! hehe :) Gott va det! o mätt blev man! :) Barnen o jag hjälptes åt o diska.. o sen kom han!!! TOMTEN!!!!!
Amanda blev först lite rädd o hängde på pappa..men hon inte så att hon skrek eller grät.. Emelie fick första paketet! O hon tog emot det utan att va allt för rädd.. Amanda streckte sig så långt som hon bara kunde! hehe :)
När tomten hade gått så sa hon att han fick komma igen en annan dag hehe :) Sen delade vi ut alla andra julklappar som låg under granen! Amanda va betydkigt mer med nu när inte tomten va här! haha :) Emelie förstod inte riktigt vad som hände... det va så mycke paketer! O hon fick öppna och leka med dom! hehe :) O sen lekte dom med alla sakerna! Dom fick, dockor, docksäng, dock matstol, telefon, Brio tåg, kassalåda, sminkhuvud, pussel och en massa massa mer!
Vi åt lite cheesecake till efterrätt och sen va barnen så trötta så dom gick o la sig..

Emelie vaknade imorse o gick in i vardagsrummet så va ALLA sakerna kvar!!! Ojoj sa hon! haha :) O sen började hon leka! Allt skulle provas! hehe :)

Idag blir det en lugn hemma dag! Det regnar och riktigt tråkigt väder! Barnen vill bara leka med sina nya saker ändå! Så det blir en soffdag för mig! En massa bra på TV hela dan juh! Så det blir nog bra! O töserna fick juh en del filmer i julklapp som säkert ka gås igenom! haha :)

Näe nu ska jag äta frukost!
Hoppas ni alla hade en bra jul!!!
God fortsättning på er!

måndag 21 december 2009

Kan ni fatta att det e jul på torsdag?!?! Jag hinner inte med i tiden här! haha :) Jag e färdig med allt men ändå! Jag hoppas att snön får ligga kvar! Vi har 9.8 minus ute nu.. så det e svårt att tänka sig att det ska bli plugrader.. men det går juh fort om det blir så...

Idag har jag gjort lite julgodis :) Lite rischoklad, mintchoklad o lite annat smått o gott!
Barnen kom hem till mig idag! Som jag har saknat dom! Dom har juh vatt hos mamma sen tisdags, o sen hämtade Micke dom där i lördags.. jag va hos Micke en runda i lördags efter jobb.. o sen va jag på jobb igen söndag till måndag. Så det va riktigt skönt att få hem dom igen! Emelie började med att slänga sig pågolvet o bli skisur.. hehe men tillomed det va helt underbart :) Direkt när vi kom in så sa Amanda "oh mammas hus" och sen hittade hon sin cykel så sa hon " oh min cykel, o boll, o säng" hehe :) Hon va nog oxå glad att va hemma! hehe :)
Vi lekta på deras rum i en timme och hde det bara mysigt! Jag längtar så till julen! Jag vet att barnen inte alls kommer uppskatta tometen medans han e här.. men sen.. oh det kommer bli så härligt!!! Amanda e så tacksam att ge paket till! Du kan ge henne en servett hon blir glad för det! Jag vet att jag har överdrivit julklapparna i år.. det e väl kanske för att döva mitt dåliga samveta mot allt som hänt detta år..men men.. så e det.. Tur dom e små så dom inte kommer ihåg att dom fick så mycke detta året.. hehe :) Det får inte bli en vana... hehe :) Tanken e att Amanda ska ge sin napp till tomten..men vi får väl se hur det går.. går det inte så går det inte.. vi får juh prova iallfall :)

Näe nu ska jag ta och hoppa i säng tror jag.. ha det bra gott folk!

lördag 19 december 2009

Efter jobb idag så gick jag upp till Micke o hälsade på töserna! Oh vad jag har saknat dom!!!! Mina små tjejer!!! :) När dom lagt sig gick jag hem igen.. tog en varmo skön dusch o nu sitter jag här i soffan o bara finns! Skönt! :)
Imorron ska jag jobba igen. Vi ska göra julgodis. Eftersom det e jag o Kristina som jobbar lillejulafron så tyckte vi att det passade bra att vi gjorde julgodis som va kan smaska på o vaka in julen med! :)

I fredags va jag o pratade med min nya chef som jag ska ha i hela 3 veckor! haha :) Jag börjar juh inom hemtjänsten den 4e januari, men jobbar bara där tills skolan börjar den 25e januari. Hon va väl trevlig o det där.. men jobbet tror jag inte e nån höjdare... men men.. i 3 veckor ska jag nog stå ut! hahah :)

Synd att skolan ska börja just den 25e.. Amandas födelsedag... men men.. vi firar säkert helgen innan ändå.. o det e väl inte hela dan på skolan då.. så jag hinner nog hem o firar henne! :) Min lilla tjej fyller 3år!!! Jag kan inte förstå att hon e så stor! Hon har börjat prata så mycke och så fint nu! Det e helt otroligt! Hon kan återberätta om allt som hänt omkring henne. Otroligt.

torsdag 17 december 2009

En vecka kvar till jul!!! :)
Kan inte fatta att det e så nära! Men det e mysigt! Och snöat har det gjort! Så mysigt!!! Hoppas att det stannar till jul oxå! :) Det ska komma mer under natten o morrondagen säger dom.. man kan juh hoppas! :)

Barnen e hemma hos mormor så jag e ensam. Riktigt lyxigt! :) Jag blir väldigt rastlös.. vet inte vad jag ska göra med all tiden! hehe :) Men jag har iallfall slått in alla klapparna! :)

Nu ska maten göras! Sen blir det mys här i soffan! :)

lördag 12 december 2009

Grattis till mig som börjar bli riktigt gamal! hehe :)

Idag har granen kommit upp! o snart ska lunchen börjas med.. men innan dess tänktejag ta en uppdatering här!

Jag har kommit in på sjuksköterskeutbilningen i Kristianstad till våren!! Det ska bli såååååå härligt att börja igen! Och denna gången SKA jag klara det!!! Det e juh en rätt lång pendeling men men.. jag får försöka plugga en del av vägen iallafall! o sen kan man juh hoppas på att där e n¨n annan som pendelar här ifrån som har bil så vi kanske kan samköra. Blir kanske inte billigare men kortare tid iallafall! hehe :)

Igår bakade jag 100 kanel/vaniljbullar, 50 lussebullar, chokladrutor och kokostoppar! haha :) En hel del bakning blev det! Men skönt o ha i frysen!

Ikväll ska jag till mamma o ha lite julmat!
Imorron ska Micke o jag handla julklappar från Mickes släkt till barnen! Sen så ska alla klapparna va klara!

Näe nu ska lunchen göras!!
Ha d gött gott folk!

tisdag 8 december 2009

Dax för en uppdatering här kanske!
Ja det har vatt fullt upp så jag har inte hunnit skriva här.. Tyvärr så känns det som att allt bara gå emot mig hela tiden.. Jag e så slutkörd.. hela jag bara skriker efter lugn och ro... FRamför allt saknar jag mitt gamla jag... som va betydligt mycke lugnare än vad jag e nu.. Känns som om jag tappar kontrollen över allt.. Vad jag än gör så blir det fel...

MEN det ska vända.. nångång gör det det!!! Det e jag säker på! Ska bara hålla huvet ovanför vattenytan tills dess...

I söndags va jag med Marre på Fredriksdal på julskyltning. DEt va verkligen så mysigt!! Jag hade bara Amanda med mig. Emelie va hos Micke. Vi köpte lite julgodis och dekorerade ljus! Vi kollad epå djuren som är där och vi gick runt o bara tittade på allt fint!

Igår vad det verkligen en kaos dag! Jag skulle börja klockan 15, men redan på morronen så ringde dom o frågade o jag kunde börja klockan 10. Så jag ringde dagis och det va OK att byta tider där.. så jag slängde på barnen kläder o stack iväg till dagis. På väg til jobb så skulle jag försöka ringa min mamma..o då gick inte min telefon.. den va avstängd för att jag inte betalt faktura sa dom... hmm.. Cattis blir arg arg arg! Kollade snabbt på datorn på jobb.. o försökte ring telenor.. ja det va en enda röra iallfall.. På kvällen fick jag äntligen reda på att jag skrivit fel OCR nummer.. därför så såg det ut som om jag inte betalt den fakturan!! Suck.. men nu är det fixat iallfall! ´
Efter jobb igår så hade dom peppkarkaks bakning på dagis. När jag hämtade dom så stannade jag en stund o bakade! Amanda tycker det e toppen att baka pepparkakor! Emelie lekte mest! hehe :)

Idag har jag vatt och gjort slingor o klippt mig! Det behövdes lite egentid nu.. o snart ska jag på jobb... imorron efter jobb så ska barnen ta sina vaccinationer.. o sen ska vi hem till min pappa som fyller år på torsdag, men då jobbar jag så jag får åka dit imorron itället..

På lördag fyller jag år! Och mamma ska ha lite julmat hemma hos sig för mig omina syskon! Ska bli supermyigt!! :)