fredag 30 april 2010

Tentade idag. Kändes inte jättebra måste jag säga.. Den ena läraren har jag jättesvårt att förstå under föreläsningana och ännu svårare för han tentafrågor. Jag förståd inte vad han ville ha ut av frågorna.. Som tur va så va jag inte ensam om att känna så... Nästan alla jag pratat med säger det samma.. Alltså kan det inte va mig det e fel på?? eller?

Idag e det valborg.. o trist väder... typiskt.. jag o mamma hade planerat att grilla och sen gå ner till bålet i Lerberget. Men med detta vädret så får det bli att stanna hemma istället... Får se hur vädret e vid 20 - tiden.. e det uppehåll så kanske vi kör ner en runda... det e ändå så mysigto gå där... vi får se...

Resten av helgen SKA bli riktigt riktigt lugn!!!! Skönt ska det bli!!

onsdag 28 april 2010

Usch o tvi o allt.. hehe :)

Nä så illa e det inte, men jag e trött.. så fruktansvärt trött... Tenta på fredag.. och jag läser o läser o läser.. men det GÅR bara inte in!!!! Jag försöker verkligen! Jag tittar på det och läser och förstår, sen när jag ska "testa" mig själv så näe.. det går bara inte... min hjärna låser sig.. men så e det när jag ska läsa in saker o ting.. jag behöver höra det från nån som verkligen kan det och som kan förklara med bra ord.. som Steffie en av våra lärare hon e toppen! Hon kommer med sina recept som e förstora för att ta sig ut ir vardagsrummet och grejor! hehe :) Då fattar jag!
Men det här med nervsystemet näe det går inte.. för det första va den läraren som vi hade där på frågestunden inte ett dugg bra(enligt mig själv) och jag förstod bara hälften.. Den som vi skulle haft på föreläsningen va sjuk och dte kan hon inte hjälpa såklart..
Men vissa i vår klass tycker juh att man vill ha allt serverat bara för att man violl ha förelsning, tyckte det va jävligt dumt sagt faktiskt.. Alla lär vi olika, men den här läraren tyckte precis som dom. Men men.. jag kan inte hjälpa att jag e mer praktisk än teoretiskt lagt. Och förresten sen e det samma människor som frågar efter fler gamla tentor o öva på.. snacka om att få allt serverat.. fan va det stör mig faktiskt!
Den här läarren tyckte vi va dumma som inte skickat in fler frågor, men jag vet inte vad jag ska fråga om om jag inte förstår nått.. o säga att jag behöver en genomgång av det hela va juh verkligen inte aktuellt.. en riktig surpuppa va hon!

Så nu har jag fått dte ur systemet! Funderar på o ta en prommenad nu o fortsätta plugga sen. Ibland e det lättare o ta en utrensning av hjärnan och sen fortsätta igen.

måndag 26 april 2010

Idag e en sån dag då jag bara e sååå fruktansvärt trött... Lämnade töserna på dagis halv nio o tog 9 tåget till Halmstad. Åkte hem till Rita och pluggade med henne. Kändes OK. Vi hade några höga berg som vi tog oss över! :) Kändes skönt!

Hämtade barnen vid 15 tiden och åkte bussen till Mickes jobb o hämtade bilen.. Så körde vi till Familia i Hyllinge och köpte en vårjacka till Amanda och skor till mig. Töserna va inte på sitt bästa humör där och på vägen hem somnade dom båda i bilen.. vilket betyder att dom tvärvägrar o sova nu ikväll... mindre kul... jag hade verkligen behövt tiden till o plugga på!! inte springa med dom hela tiden...

Men men.. stressad till tusen... inte för tentan.. vet egentligen inte varför jag känner mig så stressad...
Jag längtar till vi åker till Berlin nu!!! Det ska bli så skönt o komma bort bort bort ett tag!!! även om jag har Mandisen med mig så e det inte hemma iallfall! Hon e på ett helt annat humör när det bara e hon o jag...
Det ska bli kul o ta med henne!! Hoppas att det blir en mysig upplevelse för henne oxå! :) Hon pratar om det så fort hon ser en stor buss! :)

Imorron ska jag ha Rabdido party! Får se hur många vi blir! Rätt många som inte svarat.. fast jag ska inte säga nått jag e rätt duktig på o glömma oxå! :) Men men.. jag hoppas vi blir så det e lönt o ha det. Men det blir det nog! *hoppas* Jag har inte pengar o köpa nått men det e kul o kolla på kläderna! haha :)

Näe nu ska jag försöka ta upp böckerna igen.. hoppas töserna somnar snart så jag hinner med lite! På onsdag tar mamma dom med sig hem så jag hinner och plugga hela onsdagen och torsdagen.. :)

söndag 25 april 2010

Söndag hela dan!

Helgen är över för denna gången! hehe :)
Jag har jobbat lördag och söndag! Det va riktigt kul! Kände att jag hade lite mer koll nu :)

Va en runda på marknaden i Höganäs oxå! :) Köpte dom obligatoriska strumporna hehe :) Och Amanda o jag åkte karusell :)

Näe nu ska det pluggas lite... på fredag e det tenta.. suck..

lördag 24 april 2010

Jaha o så kom lördagen!
Det ser ut o va fint väder så det blir en runda till Höganäs marknad en snabbis :) Sen ska jag jobba på sjukhuset. Går fortfarande brevid där! Ska dit imorron bitti oxå. Börjar 6.45 då.. Shit så tidigt har jag inte vatt uppe på väldigt väldigt länge! hehe :) Det ordnar sig nog! Töserna ska va hos Micke, så jag behöver inte dra upp dom tidigt iallfall :) Skönt det...
Sist jag va där så tyckte jag det va riktigt roligt! Börjar komma in i det hela. Skönt, tycker annars att det e så jobbigt när man inte riktigt vet vad man ska göra och man bara springer efter som en ´skugga... Så jag får hoppas att dte blir kul idag med :)Imorron är första dagpasset så då blir dte väl till o va en liten skugga igen hehe :)


Emelie har inte sovit bra alls inatt.. hon har vatt orolig hela natten, legat o små gnällt till o från hela natten.. inte speciellt kul.. och sen vaknar Amanda vid halv sju och är på ett jäkla humör... mindre roligt...

Näe nu ska jag försöka göra oss i ordning här så vi kan köra vid nio tiden...

fredag 23 april 2010

FREDAG!

Har vatt en runda i skolan idag! Gick igenom en hel del om nervsystemet. Stannade dock inte hela dan.. Fullt schema som vanligt.. när jag kom till Ä holm så gick jag till polisen och hämtade ut mitt o Amandas pass som kommit. Så nu e vi redo att åka till Berlin!!! 3 veckor kvar!!!
Men först ska tentan på fredag göras... och det e ingen rolig tenta.. suck.. Får väl se hur dte går med den...

Igår jobbade jag på kvällen! :) Fick en glad överraskning när jag insåg att Zandra som jag gick med i Lund jobbar där som SSK! :) Grymt kul o se henne igen! :) Lär väl se henne lite o sommar med :)

Imorron e det marknad i Höganäs. Ska dit en runda på föriddagen för jag börjar jobba halv två.. o sen ska jag jobba på söndag morron.. Ja sen har denna helgen sprungit iväg...

tisdag 20 april 2010

JAG KLARADE TENTAN!!!!!!!!!!!

Igår fick jag mail på studentmailen om att jag fått G på nått, men jag visste inte rikigt på vad.. jag hade en föraning om att det kunde va tentan men va absolut inte säker.. vågade verkligen inte ta ut segern.. Men idag fick jag veta att det minsann va tentan!!!!!!!! Och att kursen nu e avklarad!!!! FY FAN Va skönt!!! Det va Omvårdnadens grunder det! hehe :) Massa teoretiker och annat flummigt... Nästa fredag.. på valborg e det dax för anatomi o fysiologi tentan.. Det e mycke o lära!!! Men som tur va så har vi rätt OK lärare! Hon vi hade idag gillar jag strongt! Tyvärr så har den förläsaren som skulle ha nervsystemet blivit sjuk och kan inte ha sin föreläsning, så nu ska vi ha frågestund på fredag... hmm jaja.. bättre än inget iallfall.. Men frågorna på nervsystmet skulle va nån utav dom gamla som vatt innan.. hehe :) Gött det.. Nervsystmet e juh skitmycke annars.. så det e skönt o veta vart man ska lägga sin energi!! :)

Men jag e sååååååååå glad för att första tentan och kursen e avklarad!!! Så jäkla nice!!! :)

söndag 18 april 2010

Idag har jag o töserna vatt en runda i Hembygdsparken! Det e alltid full fart på tjejerna där! Dom sprang runt och lekte en massa! Dom fick korv och bröd och jag åt en dietbar! :)
Vi va där i drygt en timme..sen gick vi till stan. Där va inte allt för mycke öppet.. trots allt söndag.. :)
Så vi traskade hem igen.

Hemma satte vi oss i soffan och mös, satte igång en film och bara fanns till.

Jag drog fram dammsugaren och moppen medans tjejerna åt mat och badade! Så nu ser det lite bättre ut här hemma iallfall :)

Nu ska snart töserna upp ur badet och sen e det snart läggdax för dom! :)

lördag 17 april 2010

Vilken dag det har vatt idag!!!
Den började redan vid 6 tiden i morse. Emelie kom vid 6 tiden, men lyckades somna om i ungefär 20 minuter.. men sen va det minsann slut med sovandet.. hon hoppade på min rygg och slängde sig ner över Amanda.. jahaja.. det va bara till o vakna! Amanda va inte helt nöjd med denna väckning.. inte jag heller för den delen hehe :)
Ja så vid halv sju traskade vi upp.. en lördag.. suck.. satte oss i soffan och töserna fick välling och tittade på Barnkanalen.

Amanda började direkt prata om att hon ville åka och hälsa på lille Filippa.. Men vi visste inte om dom skulle få komma hem eller inte..
Men när klockan äntligen blev 11 så fick vi veta att dom skulle få åka hem!! Och Amanda blev så glad när jag sa att vi skulle åka!

Så blev det strul med bilen(ovanligt..) så vi tog bussen till helsingborg. Amanda blev så blyg när hon väl fick träffa lilla Filippa! Hon vågade nästan inte titta på henne... hon som tjatat så om hennes lilla Filippa :)
Men jag va inte ett dugg blyg! :) Hon e sååååå söt detta lilla livet! :) Hon sov så gott hos mig! :) Emelie höll henne lite och senare vågade Amanda oxå! :) Och hon va så stolt sen!

Sen tog vi tåget hem igen! Töserna fick McDonalds på Knutpunkten, medans jag köpte vatten och blandade min shake! :) Det gick det med! Jag ska villigt erkänna att jag va sugen på en cheesburgare, men NEJ! jag tog ingen!!! Det va fika hemma hos Conny och Sofie men jag tog inget där heller!!! E såååååååå stolt över mig själv!!! Jag kan juh när jag bara vill!!!




fredag 16 april 2010

Så då e det fredag igen. Skönt! Har vatt i skolan en runda idag. Haft föreläsning om respiration. Kanske inte den bästa föreläsaren.. men men.. nått vettigt fik jag nog ut av det..

Nu e jag inne på mitt andra dygn med bara pulver skit! haha :) Jag har faktiskt inte tyckt det va så jobbigt hittils... Det går rätt så smärtfritt faktiskt... hoppas att det fortsätter så lätt hehe :)

Nu äter barnen lite fredags godis, och jag e inte ens sugen på o smaka.. jag äter frukt nu oxå.. måste tugga på nått o då tycker jag frukt e helt OK! På kvällarna har det blivit en del melon och äpplen och lite så! Ska bli spännande och se om jag hr gått ner nått på onsdag! hehe :) Varje onsdag e det vägning! hehe:)

Imorron ska vi nog hälsa på Sofie, Conny och Filippa.. Dom e kvar på BB då Sofies bltr har gått upp igen.. stackarna dom vill bara hem nu... Vi får åka upp och hålla dom sällskap! Filippa e sååå otroligt söt! Va där igår o hälsade på! Och jag kan inte fatta att man kan va så liten som hon e!!! Tänk att Amanda vatt lika liten en gång... helt otroligt!

Näe nu ska jag hänga tvätt och sen ska vi bara mysa i soffan! :)

onsdag 14 april 2010

Idag har jag bestämt mig!!! Nu jäklar ska jag göra något åt min vikt!!! Så ja har köpt hem en hel rada med saker.. hehe :) Soppor o shakar o barer! hehe :) Allt för att kunna kombinera så mycke som möjligt så jag inte tröttnar efter en halv dag... jag har en tendens att göra det... Åt en soppa nu till kvällsmat.. kycklingsoppa skulle det va.. ja det va tur det stod på paketet för dte smakade då inte det.. smakade bara pulver typ.. men men det slank ner med mycke vatten! haha :)

Ikväll är det greys Anatomy!!! *längtar*

Och jag längtar så tills jag får se lille Filippa!!! Men jag vill inte åka dit o smitta ner henne.. jag e fortfarande rättså förkyld.. men det börjar bli bättre.. det e nästan så jag börjar tro på echinagard! haha :) Jag har tatt det hela tiden som man ska o jag har faktiskt bara behövt o ta 1 ipren på hela tiden.. men det va mest för att jag hade huvudvärk.... Ingen feber har jag såååå skönt! Och jag känner mig inte speciellt sjuk heller.. bara täppt i näsan,... så förhoppningsvis så e jag frisk nog till och hälsa på i helgen!!! Dom ska nog åka hem på fredag!! Mamma har skickat en massa fina bilder på henne. hon har sett henne 2 gånger redan!!!! Oh jag vill oxå!!!!!! NU!!!!!!

Jaha näe nu ska jag ta hand om disken.. bra med soppan det ebara lite vatten och så pulvret så det ger ingen större disk.. men töserna måste juh fortfarande ha mat... gjorde lit pytt i panna till dom. Det va svårt att hålla sig ifrån.. älskar pytt i panna och stekt ägg! Smaskens! Men jag ska inte ha nått!!!! DEt e en sak som e säkert!!!

måndag 12 april 2010

Jag har precis lagt in en bestälning på en skylt hos SkyltMax. Och till min stora förvåning inså jag att man kunde få en gratis om man bloggade om det! Självklart passar jag på o göra det!! E man en fattig student så e man! :) Allt man behövde göra va o skriva ett blogginlägg med ordet aktiebolag i. Så nu hoppas jag att detta blir godkänt! hehe :) Så jag får en fin namnskylt som jagkan ha när jag jobba på sjukhuset i sommar! :)

söndag 11 april 2010

Söndag.. jag gillar söndagar. Det e en riktigt slöedag!
Tog med töserna till lekplatsen i förmiddags.. va ute drygt en timme :) Det blev en massa gungande, och åkande på rutchkanan och grävande i sanden. hehe :)

När vi ätit och Emelie sovit(jag o Amanda oxå.. somnade på soffan) så gick dom hem till Micke en runda.. dom ska va där till 17 ungefär.. hela 3 timmar! Så jag har en timme till på mig o bara finnas till :) Jag passade på o åka och handla och har satt igång en masin tvätt.. borde ta fram dammsugaren oxå.. men jag orkar inte... börjar bli förkyld nu oxå.. typiskt...
Ja sen va denne helgen över.. imorron ska jag börja gå brevid på sjukhuset! Jag hoppas att jag inte blir sämre bara...känns som om jag hållerpå o få feber.. ont i halsen och helt täppt i näsan... Men jag har köpt hem echinagard(stavas det så?) jaja ni fattar nog vad jag menar iallfall.. får hoppas att det e så bra som reklamen säger! Det ejuh första dan som jag känner mig förkyld så den borde juh hjälpa snabbt... det smakr skit ialfalll.. haha :) O första dan ska man ta det en gång varje eller varannan timme.. blörk.. jaja.. det kan det va värt.. Jag vill verkligen börja gå brevid nu.. så kanske jag kan börja jobba lite smått på helger o så sen! :)

lördag 10 april 2010

Gäsp idag e jag riktigt trött.. satt uppe till halv tolv och höll på med det förbannade nervsystemet... det e verkligen grymt mycke o få in..
Iallfall så vid halv tolv hoppade jag i säng, och då kom jag på att jag borde läsa lite på läkemedlesberäkning oxå.. jaha, så jag letade upp boken och gjorde 14 tal där, och tro det eller ej men jag gjorde rätt... det måste va väl ändå va ett bra tecken när man gör det mitt i natten och det blir rätt? hehe :) Hoppas det iallfall...

Idag har töserna vatt en runda hos Micke.. o hans nya tjej.. suck.. tycker bara att han kunde väntat.. inte med o skaffa tjej det bryr jag mig inte om att han har ny, men att han drar in barnen varenda gång.. det e så onödigt... o vad har dom vatt tillsammans.. mindre än en vecka,... jaja.. som jag skrev innan jag vet hur jag inte ska göra iallfall..

Medans dom va hos där så passade jag på o springa ner till stan och fixa lite :) O hoppade i duschen och gjorde ve mig så jag va nästan färdig för namngivningsfesten när jag fick hem töserna igen! Så det va mest att byta om på dom. Sen körde vi till Höganäs. Hömtade upp mamma och Peter. Och sen ner till hamnen. Åt god mat, jag brukar va skeptisk till paj, men måste säga att ost och skink pajen va TOPPEN!!! :) Mös lite med lille Emil oxå :) Så mysigt med en liten...

Snart kommer en liten till.. ja inte här.. haha :) Men lilla Filippa ska väl snart ta sig ut hoppas jag.. både mamma och jag har känslan av att det kommer denna helgen.. eller iallfall att det startar nu i helgen! *hoppas hoppas*

Näe nu ska jag slänga mig i soffan och bara glo på tv...
Ha en bra kväll! :)

fredag 9 april 2010

FREDAG!!

Riktigt skönt när det e fredag!
Min föreläsning blev inställd idag med... så det e hemmastudier som gäller.. Nervsystemet.. jag tycker det e skitsvårt.. men men.. det ska bara in i skallen och så e det bara...

Barnen e på dagis till 15.. igår fick Emelie lite feber så jag trode inte jag skulle kunna lämna dom på dagis, men så idga ve den borta.. men hon håller på o få tänder så det e nog det som spökar... Ialllafall så va hon hur pigg som helst idag så det blev dagis..
I em ska vi bara mysa! Vi ska äta god mat!! Fläskfilé och gorgonzzolasås!!! smaskens!!!!! O sen blir det lite glass till efterrätt, det e juh faktiskt fredag!! hehe :) Imorron ska vi på namngivningskalas för lille Emil! Ska bli kul!!!
Sen ska töserna ev till sin pappa en runda iallfall.. vet inte om det blir imorron eller söndag.. Dom ska träffa sin nya stvymamma igen.. vad e det nu 5e? suck.. men visst han vet väl vad han gör.. tycker bara det e irriterande att när vi pratade om detta sist så skulle han aldrig göra om det igen.. men här e vi igen.. Jag erbjöd mig o byta helg, men han vill så gäran träffa barnen.. visst gör det, men håll henne borta.. dessutom bor hon 100 mil bort så lycka till med detta förhållandet.. dom andra har juh hållt såååå bra!
Nä skit samma.. tycker bara synd om barnen som hela tiden ska träffa nya tjejer.. Jag vet hur jag INTE ska göra iallfall när jag skaffar ny pojkvän.. om jag nånsin gör det.. trivs rätt bra ensam oxå :)

Jaja.. näe nu ska jag nog ta tag i nervsystmet.. ha det gott folk..

onsdag 7 april 2010

Idag har det vatt en riktigt skön dag!
Först sov vi till klockan va över 8 på morronen. Så skönt! Vi tog på oss och körde till Höganäs o hämtade min mamma. Körde vidare mot HBG och väla. Fixade present till Emil som ska ha namngivning på lördag. Sen gick vi en runda på Ikea o drömde :) Hittade ett köksbord som jag vill ha.. får bli sen när jag blir rik o berömd hehe :)
Vi åt köttbullar och mos på Ikea. gott gott :) Sen satte vi oss i bilen och körde till Ängelholm. Vi stannade till på Ängavången, och visade mamma vart vi ska bo sen. Tanten som bodde där har nästan flyttat ut helt nu.. såg att det stod några lådor kvar men annars såg det tomt ut :) Oh va jag längtar tills vi ska flytta dit!!!!

Och sen va det dagens höjdpunkt! CIRKUS!!!
Amanda va helt frälst! Hon tyckte dte va toppen med cirkusen! Emelie blev lite rastlös.. inte lätt för en 1½ åring att sitta still i över 2 timmar... Men hon tyckte det va kul med alla djuren!
Jag tyckte oxå det va OK, lite långt men annars helt OK!!

Näe nu ska jag se det okända och sen e det GREYS!!!! Och denna veckan e det Greys! :)

tisdag 6 april 2010

Tisdag, men det känns juh som måndag... jag blir så förvirrad i alla sånna här helgdagar som dyker upp lite då och då :)
Vatt en runda i skolan idag, läkemedelsberäkning.. hmm det där e jag inte så bra på... men men det ska jag väl förhoppningsvis bli! hoppas hoppas! haha :)
Har pluggat lite på nervsystemet.. skulle haft föreläsning i det imorron, men föreläsaren e sjuk, och tydligen så lägger hon inte in en ny tid utan man får helt enkelt plugga in det själv.. typiskt att det ska vara på det tyngsta delen av anatomin, iallfall tycker jag att det är det...

men men.. imorron ska jag spendera dagen med min mamma och töserna! Vi ska först en runda till väla och Ikea, o på em blir det cirkus!! Första gången töserna ska på cirkus!! Ska bli kul och se vad dom tycker om det! Hoppas dom tycker det blir kul! Amanda brukar juh va lite skeptisk till allt nytt.. så vi får väl se om hon överhuvudtaget går in i tältet! haha :) Tur biljetterna va billiga så om det inte skulle gå så e det inte hela världen!

Tjejerna va rejält trötta idag iallafall, dom somnde direkt när jag la dom. Skönt det! Ibland får jag hålla på o truga.. speciellt med Emelie.. men ikväll somnade hon utan problem! Va inne en runda innan och stängde tvn. Tittade till mina små hjärtan, dom är så underbart goa! Älskar dom över allt annat!!!

Näe nu ska jag nog ta och slänga mig i sängen o kolla lite på tv...
Ha det så bra gott folk! :)

söndag 4 april 2010

Det har vatt en riktigt lååååång dag idag!
Amanda vaknade vid kvart i sju och började genast tjata om att gå ut o cykla.. jag sa igår att om det e fint väder idag så skulle hon få ta med cykeln ut när vi skulle vinka på farmor o resten av gänget... Jaha.. jag fick juh det fördröjt lite iallfall... tack o lov för det! För fy tusan va kallt det va när vi kom ut! Amanda frös så hon skakade och ville inte alls cykla när hon väl kom ut...
Vi vinkade hejdå till farmor, faster Sussie och Tomas, och Micke.. sen gick vi in och satte oss o tittade på film.. och det har vi gjort hela dan... det har vatt alla 3 emil filmerna, Madicken, Karlsson på taket.. ja en hel del... Jag har sorterat och kastat en del.. packat lite.. men inte allt för mycke.. det eför tidigt att packa redan.. men skönt o få sorterat ut en massa skit...

Igår åkte jag med Gun, Sussie och Tomas till Ullared!! Så ska man fira påsk! haha :) Det va faktiskt rätt mycke folk där.. trode det skulle va lugnt.. men IKKE!!!! Handlade lite till barnen, lite till mig själv oxå faktiskt... lite till nya lägenheten oxå :)

Längtar verkligen till att vi ska flytta nu!! Vill flytta NU! Hade jag bara haft råd med dubbla hyror så hade jag juh kunnat flyttat nu till den 1 april! Men det funkar inte riktigt...

Aja så e det...

Jag e så rastlös nu ikväll.. märks att jag inte vatt ute nått speciellt idag... blir sååå slö...
Imorron kommer Marre! Ska bli kul och träffa henne! :)

Nu ska jag slänga mig i soffan o glo på nått skit.. inte mycke o se.. funderar på o slänga på en film...

fredag 2 april 2010

Långfredag.. e det nån mer än jag som tycker att den faktiskt känns längre än alla andra dagar? Töserna vaknade vid 7 och klockan e bara kvart över åtta nu.. Får hitta på nått o fylla ut dan med! Måla ägg och lite sånt.. det va poppis sist iallafall.. o så ska vi till Coop o handla lite.. behöver mjölk och marsansås. Jag bakade en banankaka igår! Tänkte ha den till mellis idag.. kanske inte så nyytig mellis, men sen o andra sidan hur nyttig e denna helgen?

Jag tror att töserna ska till Micke en runda idag.. men e inte 100.. han nämnde nått i förra veckan om att dom får väl komma, men han sa ioförsig inte att det va idag.. aja.. jag lär få veta förr eller senare :)
Men nån påskmat blir det inte här hemma iallfall.. jag tycker inte om nått av det.. jo kanske ägg, men inget annat.. ska dom dit o äta och blir det nog bara en varm macka för min del.. annars får det bli hmm.. nått annat.. haha :) Tacogratäng kanske? Det e gott.. får se vad det blir sen.. Som sagt klockan e inte så mycke så jag behöver nog inte tänka på det just nu! haha :)

Tvätta ska jag oxå göra.. jag har så mycke tvätt, fattar inte hur det kan bli så mycke.. eller jo..kanske.. Emelie har juh börjat va utan blöja på dan nu. Dock inte när vi går ut eller om hon e klädd eller så, men annars springer hon runt utan blöja och det blir juh en del olyckor.. men övning ger färdighet! hehe :) Och Amanda bajsar på toa nu! Inga mer blöjor på henne!! Så skönt!!

Igår va vi med farmor, faster Sussie och Tomas på väla! Amanda va lite blyg i början men sen släppte det! :) Och hon sprang mellan farmor, sussie och Tomas hela tiden! hehe :) Härligt och se att hon öppnar up mycke fortare nu! Hon träffar juh trots allt inte dom så ofta..
På väla så kunde man fotografera barnen. Och det passade jag på o göra! Gud vilka söta kort det blev!!! Fick se dom på en dator! Ska få dom om 3 veckor ungefär! :) Lääängtar!

Näe nu ska jag ta och slänga fram lite frukost!

torsdag 1 april 2010

GLAD PÅSK!!