måndag 30 augusti 2010

Så va denna helgen oxå borta... I fredags kom mamma hit, eftersom hon skulla passa töserna på lördagen... VI gjorde inget speciellt utan tittade på TV och snackade skit :)

I lördags körde jag upp till Halmstad med mammas bil. Gjorde läkemedelstentan som jag tror gick bra!!! :) Jag jämnförde med andras svar o då fick jag samma iallfall.. så antingen har vi alla fel eller så e det rätt :) Hoppas hoppas!!!

När jag kom hem från Halmstad stod mamma färdig med töserna. Så körde vi ner till Camilla med familj i Blentarp. Vi satt mest o snackade.. Vi sov över där, och töserna sov hur gtt som helst där :) På söndan hade vi fullt upp.. handlade, kollade fotboll, kalas för Jesper som fyllde 15! Och sen körde vi hem igen. Emelie sov först på em vid halv tre till klockan va över 16. Och sen sov hon nästan hela vägen hem i bilen. Så jag va verkligen beredd på en lååååång natt... men när vi kom hem så satte töserna sig i soffan o tittade på Nemo. Klockan va visserligen över 19, men eftersom doom sovit så tänkte jag att dom kunde va uppe ett tag. Dm fick även lite gdis som va över.. men då visade Emelie vad hon tyckte om det.. så hon kräkte en riktigt kaskad ner i godisskålen.. inte nice!!! Jag kände på henne o hon va varm.. tog tempen på henne.. och visst hon hade feber.. fick alvedon sen somnade hon i soffan.. o sen sov hon hela natten.. så den lilla tösen va nog inte helt bra... stackaren...

Ja så fick jag nytt schema för skolan.. typisk.. det här med att planera när man går i skolan det e helt omöjligt tydligen... Nu ska vi gå mellan 14 och 17 istället för 9-12... _Det e juh lite skillnad när an ska lämna barnen på dagis!!!!!! Det e nog bara så att man ska inte va förälder o plugga.. iallfall ska man inte va ensamstående förälder... Nu blir det juh Ob tid på dagis, och dom vill juh gärna veta det lite innan... jag får hoppas att det går, annars får jag åka hem tidgare...(om nu barnen e friska så dom kan gå på dagis)

Jaja strunt samma... idag ska jag försöka och tvätta.. o bara va inne så töserna blir riktigt friska...
Ha en bra vecka gott folk! :)

fredag 27 augusti 2010

Idag e töserna betydligt piggare! Vilket e rikigt skönt! Emelie hade riktigt hög feber inatt... över 40 grader vid tolv tiden... Fick i henne alvedon och tror hon drack 5 eller 6 glas med vatten oxå. Hon drack som om hon inte sett vatten förr! Sen somnade hon igen... Men både Amanda o Emelie har vatt vakna till o från en massa inatt... I morse va dom lite hängiga, men nu e dom pigga o glada! :)

Jag kan inte fatta att det e fredag idag... känns jättekonstigt... Helg igen... märkligt,.... o på tisdag börjar skolan igen! :) Jag ser faktiskt framemot det.. jag vet jag flaxar fram o tillbaka.. vet inte m jag tycker det e kul elller inte... Men jga vill bara bli klar med det... Många säger att termin 2 e mycke lugnare än 1a... o det gör inget kan jag juh säga... Vi ska ut på praktik denna terminen! Det kan bli kul faktiskt! :) Förutom att det måste göras i Halmstad.. det stället till med lite problem för mig.. MEN problem är tillför att lösas eller???

Jag vill ha en ny dator!!!! Denna e kass!!! Särskillt nu när alla tangenterna e sönder... suck,.. en jag har verkligen inte råd med en dator nu... hmm.. o så vill jag ha en diskmaskin... men det måste fixas lite här i köket om jag ska kunna få in en diskmaskin...

Näe ni.. nu ska jag ta óch pussa på mina små underbara töser!! :) Ha en bra helg på er!

torsdag 26 augusti 2010

Idag har jag o töserna bakat! Töserna e förkylda o har vatt hemma sjuka hela veckan.. idag e dom mest hostiga... det e värst på nätterna så vi fr inte sova speciellt mycke...
Men baka kan man juh göra! :) Töserna älskar att baka!
Det blev kokostoppar, rulltrårta, muffins och skurna chokladkak0r! Smaskens! Så nu kan man få gäster! hehe :) Aldrig nån som kommer... (synd det e om mig va?? hehe :))
Näe, ska jag va ärlig, så e det så att det e många som ringer mig o försöker få till att träffas.. men ja jag vet jag e upptagen mycke... o e jag ledig nån dag.. ja då vill jag tillbringa den med mina små töser... tyvärr så blir det att mina älskade vänner blir lidande... DEt e inte meningen.. men som det e nu så måste jag göra så...

Jag hoppas töserna hinner bli friska tills nästa vecka.. då börjar skolan.. men det ska dom nog hinna bli :)

Näe nu ska jag ta och göra lite mat.. Pytt i panna blir det... ingen finare mat kanske, men mätta blir vi :)
Ha en bra em/kväll!

lördag 21 augusti 2010

Det blev en konstig helg... Jag hade för mig att det va läkemedels tentan idag.. men det va det ikke! Det e nästa lördag.. typiskt, för då hade jag bestämt med min syster o åka dit... suck... aldrig blir det som man tänkt sig... jajja...

Idag har jag bara vatt hemma o slappat... Töserna kom hem vid 11 tiden.. vi gick en runda till affären o köpte lördagsgdis.. det blev lite kinapuffar :)

Imorron blir det oxå en slappedag... får se vad som händer.. Skönt när man inte har nått speciellt planerat...

Håller på för fullt o pottträna Emelie.. det går faktsikt riktigt bra! Hon kissar på toaletten med en ring.. Pottan e hon inte så förtjust i men toaletten går bra! DEt e inte så att jag vågar ha henne utan blöja när vi går ut o så, men iallafall här hemma! Hon tillomed bajsa på toa idag... Känns som om ingen av er egentligen bryr er, men jag blir så stolt över min lilla tös! :) Hon har verkligen blivit så stor!!! Kan inte fatta att hon e 2år!


Näe nu ska jag fortsätta o se på Nicke Nyfiken o mysa med töserna!
Ha en bra helg allihopa! :)

tisdag 17 augusti 2010

Idag har vi haft en riktig slappedag! :) Skönt har det vatt! Vi sov till 8.15 imorse :) Låg o drog oss till kvart i nio! :) Sååå skönt va det!! Efter frukost blev det mys i soffan eftersom det va så trist väder... vi gick en runda till Coop o handlade på förmiddagen o stannade till vid lekplatsen så töserna fick leka lite..

Efter lunch hamnade vi i soffan igen.. Amandas kompis ringde på dörren o ville leka så dom gick ut i ösregnet o lekte... jaja finns inga dåliga väder bara dåliga kläder eller vad e det man säger?!?
Emelie o jag städade lite här inne.. va i bokade tid till tvättstugan till imorron oxå.. bytte lakan i sängarna! Härligt! :)

Nu Amanda ute o leker igen.. Får väl se om jag får in henne igen sen :)

torsdag 12 augusti 2010

Så har det nästan gått en vecka till.. jag e riktigt dålig på o uppdatera här... men jag ska säga som det e.. jag har tusen miljoner saker o göra o hinner helt enkelt inte sitta här... o dessutom har jag inte mycke o skriva om, eftersom jag bara jobbar o jobbar...

Men lite roligt va det i måndags.. töserna skulle till dagis för första gången efter sommarlovet... Ja jag packade in barnen i bilen(har mickes bil då han e i norrland igen) o körde upp till dagis... när jag kommer dit e det låst.. hmm.. det har hänt innan att det vatt låst, men då har det vatt tänt inne i lokalerna o det va det inte denna gången.. hmm.. jag försökte ringa in men ingen svarde, tjugo i sex ger jag upp o ringer min mamma.. Peter svarar lite halvt spänt på vem fan som ringer vid den tiden.. när jag förklarat hur allt stod till så skrattade han till och sa att det va klart att jag kunde komma dit med dom.. jag körde som en galning till Höganäs.. lämnade av barnen o sen till jobb.. jag hann dessutom i tid! :) Sen kom jag på att det va planeringsdag på dagis.. så det va jag som va ute o cyklade... ooops...tur jag inte hann ringa dit o skälla på dom! haha :)

Men i tisdags så gick dom äntligen på dagis.. (o näe jag sa inget till personalen om att jag stod utanför dagen innan och svor) DEt gick över förväntan o lämna töserna! Emelie ville inte riktigt släppa taget, men det gick bra tillslut!!

Nu ska jag bara jobba 2 veckor till.. sen e det skolan igen! O nu börjar jag faktiskt se fram emot skolan igen! Får hoppas att jag hittar lite inspiration till skolan igen! HAde vatt underbart! :) Jag vill juh bli klar! Jag har juh insett nu hur mycke jag har lärt mig på jobb denna sommaren!! Otroligt mycke!!! Så det e jag glad för!

Men nu ni, nu ska jag sova... ´ska försöka uppdatera lite oftare :)

fredag 6 augusti 2010

FREDAG o fredagsmys!!! Så härligt!! Jag e ledig HELA helgen och det e sååå skönt! Jag har lärt mig att slappna och när jag e ledig nu! Innan stressade jag över att det går så frt o bla bla bla...

Idag blir det en riktig slöedag! Töserna e mest ute o leker.. men det känns som m det kan bli regn när sm helst men men.. Så länge dom vill va ute så får dom va det :) Ikväll blir det väl lite gotte och mys! :)

Idag fick jag brev från Malmösjukhus om en operationstid till min hand.. spännande med tanke på att jag inte visste att jag skulle operera min hand!!!! Jag skulle på en undersäkning i Malmö, men OP va det ingen som sagt nått om!! Men det står längst bak i det här brevet att det kan bli bara en undersökning oxå.. hmm jajja.. jag fårväl se vad som händer! Jag va juh hos läkaren för ett tag sen för att jag har värk i lederna och att det sticker i min högra hand.. o då sa den läkaren att hon skulle skicka en remiss till Malmö för en undersökning.. men hon sa inget om OP! Det e den 20e september iallfall..

Ja nu e det 2 veckor kvar till skolan börjar igen! Ser både fram emot det o inte... jag måste lära mig i ta tag i mig själv!!!!! Få saker o bting gjort!

onsdag 4 augusti 2010

Först vill jag bara påpeka att jag sett att det är en hel del stavfel från min sida.. det finns 2 förklaringar.. en enkel, det e att jag helt enkelt stavar som en kråka.. och en annan är att det för nån dag sen va en liten katt här inne och rev upp mer än hälften av mina tangenter på datorn.. vilket betydde att jag fick sätta ihop dom igen och alla ligger inte perfekt, därav den kontstiga stavningen... ni får ha överseende med detta...

Vad har hänt sen sist.. Ja min fd svärmor kom hit i söndags. o måndag, och tisdag jobbade jag dag... måndagskväll/eftermiddag gjorde vi inget speciellt... tisdags kom hela gänget hit. Mickes pappa e oxå här nere. O så grillade vi! gott gott va det!

IDag va jag ledig. Skönt med lite sovmorron!! När vi va klara så tig vi bussen till helsingborg och sen båten till danmark! Vi gick upp på torget o satte oss o åt rödpölse!! Gott gott! När vi satt där så mulnade det på! Men det hindrade inte oss från o gå o köpa en glass sen! Smasksens!!!

Imorron e det dax för jobb igen på morronen.. MEN sen e jag ledig HELA helgen!!! Söndag ska vi på barndop till lilla Filippa. Jag ska va gudmor!! Ska bli så kul!!

söndag 1 augusti 2010

Söndagkväll.. fast jag tycker det känns som måndag.. en det e det inte har jag lärt mig :)
Töserna e hos Micke denna helgen. Dom ska va där lite extra denna veckan då han har semetser. Farmor o farfar kommer ner idag och det ser Amanda framemot :9

Idag har jag jobbat på morronen... o sen hem, va grymt trött efter dagen på jobb.. men när jag kom hem så började jag rymma upp och sen dammsuga o diska... när jag ändå va igång så gick jag ut o klippte gräset oxå. Sopade på framsidan oxå! Så nu e här så fint så fint!! :) La mig en stund i soffan oxå. Somnde en liten runda.. inte bra, då jag ska upp imorron så behöver jag somna i god tid.. men men.. så e det det ska ng gå det med! Så trött som jag har varit på senaste tiden så ska det inte va några proble o somna! :)

Ikväll ska jag bara sitta i soffan. Micke bjöd hem mig ikväll, men jag tackade nej. ta inte illa upp micke :) Jag e bara så trött, kommer gärna en runda imorron